Fotbalistii lui Dinamo se revolta! Puljic ameninta ca vrea sa plece: "Ni se taie din salarii fara sa fim intrebati"

Puljic Dinamo salarii Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Martie 2020, 22:54
Data actualizarii: Luni 30 Martie 2020, 22:55

"Cainii" nu sunt multumiti de masurile luate de oficialii clubului.

Dinamo a decis sa-si trimita toti jucatorii in somaj tehnic pe perioada starii de urgenta, iar dupa ce aceasta va fi ridicata, conducerea doreste sa le propuna unor fotbalisti o diminuare a contractelor. Este cazul si Ante Puljic, care are unul dintre cele mai mari salarii de la echipa: 10.000 de euro lunar.

Jucatorul croat a ramas la Bucuresti la indemnul clubului, insa se declara nemultumit de masurile luate si spune ca vrea sa plece acasa.

"Eu stau aici singur, fara familie, mi s-a spus de la club ca este mai bine sa raman la Bucuresti in aceasta perioada.

Am acceptat, dar acum exista posibilitatea sa ni se taie salariile fara sa fim intrebati. Eu de ce sa mai stau la Bucuresti? Cand se reia campionatul? In iunie, iulie? Nu e problema, vin atunci ca sa muncesc, dar plec acum. Oricum nu muncesc.

Intele ca voma ajunge sa castigam 500 de euro pe luna, nu e problema, e o situatie speciala, dar atunci eu plec acasa. Nu mai stau departe de familie. Daca ai mei au nevoie de mine in Croatia? Aici nu nise spune nimic. Macar sa incercam sa gasitm solutii, ca sa fie bine pentru toata lumea", a spus Puljic, pentru doarromania.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!