Florinel Coman FCSB Superliga Florinel Coman

Florinel Coman scăpă de emoții, pentru moment. Ancheta deschisă pe numele fotbalistului, blocată în Ucraina

Florinel Coman, aripa stângă a FCSB-ului, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând fără permis.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 18:23
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 18:39

Fotbalistul de la FCSB a fost prins în data de 22 februarie 2021, în jurul orei 17:25, conducând pe autostrada A2. La km 75, pe sensul de mers dintre Constanța spre București, acesta a fost surprins de polițiștii rutieri conducând cu viteza de 165 km/h.

În momentul în care a fost legitimat de polițiști, jucătorul nu a putut prezenta un document care să ateste faptul că posedă un permis de conducere valabil, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal. Florinel Coman le-ar fi prezentat polițiștilor un permis de conducere internațional, obținut în Ucraina.

Ancheta în acest caz este acum suspendată, deoarece autoritățile din Ucraina refuză să dea un răspuns în privința veridicității carnetului deținut de fotbalistul de la FCSB.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară, care se ocupă de cazul fotbalistului, a solicitat, pe cale oficială, autorităților ucrainiene să ofere un răspuns în privința autenticității carnetului posetat de Florinel Teodor Coman și să confirme că acesta a susținut examenul pentru obținerea permisului de conducere pe teritoriul Ucrainei.

Autoritățile din Ucraina întârzie răspunsul

Deși au trecut aproximativ zece luni de la incident, ucrainienii nu au răspuns încă solicitării venite din partea autorităților române. „Au fost făcute demersuri pentru a se stabili dacă documetul prezentat de bărbatul în cauză este un act valabil pe teritoriul Ucrainei, obținut în urma unor examene teoretice și practice. Până acum, nu s-a primit, însă, niciun răspuns”, au declarat, pentru Gândul, surse judiciare.

În România a mai fost înregistrat un caz asemănător, iar atunci interlopul bucureștean care a arătat polițiștilor un permis similiar, a fost condamnat definitiv la un an și o lună de închisoare cu executare.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!