Florin Talpan pregătește o lovitură de proporții pentru FCSB: ”Încearcă să tragă de timp. Nu au nicio șansă”

Florin Talpan csa steaua FCSB Superliga Florin Talpan, juristul CSA Steaua
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Mai 2024, 09:40
Data actualizarii: Vineri 24 Mai 2024, 09:40

În luna octombrie a anului 2023, Clubul Sportiv al Armatei Steaua a obținut o nouă victorie în fața celor de la FCSB.

Recent, a apărut și motivarea deciziei luate de Curtea de Apel București, potrivit căreia CSA Steaua rămâne cu palmaresul din perioada 1947-1998.

Războiul din instanță dintre FCSB și CSA Steaua este departe de a se încheia. Florin Talpan, juristul Stelei, nu renunța la procesul pentru prejudiciul de 37 de milioane de euro pe care i-l cere lui Gigi Becali pentru folosirea ilegală a mărcii în perioada 2003-2013.

De asemenea, oficialul din Ghencea a anunțat recent că, pe lângă prejudiciul mai sus menționat, cei de la Steaua vor să ceară și daune pentru banii pe care UEFA i-a acordat FCSB-ului pentru performanțele reușite de trupa din Ghencea.

Florin Talpan: ”Ei încearcă să tragă de timp. Nu au nicio șansă”

„Din păcate procesul în care cerem prejudiciul este ținut în șah de celălat dosar în care FCSB cere anularea mărcilor istorice, dar care și acesta se apropie de final. Ei doar încearcă să tragă de timp. Nu au nicio șansă. 

Nu o să mai fie mult timp și va fi reluat procesul cu prejudiciul. Nu se știe foarte clar cât vor mai dura dosarele. Asta nu poate știi nimeni cu exactitate. Însă eu preconisez că vor mai dura poate un an. Cam un an, nu mai mult de atât”, a spus Florin Talpan, potrivit Fanatik.ro.

După ce prima și cea mai importantă parte a procesului dintre cele două entități s-a încheiat (cea mai sus amintită), FCSB și Steaua se judecă în alte două procese. 

A rămas ”în aer” palmaresul deținut de AFC Steaua în perioada 1998-2003 (două titluri, o Cupă a României și o Supercupă), iar în plus ar urma să se judece și procesul legat de anumite mărci, unde Steaua a avut câștig de cauză în primă fază, dar recursul făcut de FCSB amână lucrurile. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!