Reacția usturătoare a lui Florin Talpan, după ce a aflat că FCSB poate reveni în Ghencea 

Florin Talpan FCSB Ghencea Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Mai 2024, 22:00
Data actualizarii: Sambata 18 Mai 2024, 22:00

Mihai Stoica a anunțat recent că FCSB va reveni în Ghencea pentru meciurile din preliminariile cupelor europene și pentru Supercupa României.

Florin Talpan a transmis un mesaj clar după ce Mihai Stoica a anunțat că FCSB va reveni în Ghencea. Juristul CSA Steaua a spus clar și răspicat că ”FCSB nu are ce căuta în Ghencea” atâta vreme cât între cele două cluburi există un litigiu.

Florin Talpan: ”FCSB nu are ce căuta în Ghencea!”

De altfel, Florin Talpan a transmis un mesaj pentru politicieni în cazul în care aceștia vor încerca să ajute echipa finanțată de Gigi Becali să revină în Ghencea.

Nu este oportun ca FCSB să vină să joace în Ghencea atâta timp cât noi suntem în litigiu cu ei. Ei sunt de rea credință, nu vor să respecte deciziile instanței. Ei încearcă să ne anuleze mărcile.

Politicienii ar trebui să-și vadă de politicile lor și să nu ne impună ca FCSB să vină în Ghencea. Nu au ce căuta în Ghencea”, a spus Florin Talpan la Prima Sport.

MM Stoica: "Vom juca în Ghencea!"

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, a confirmat că echipa va juca pe stadionul "Ghencea", pentru prima dată după o lungă perioadă de absență.

Supercupa României se va disputa pe 6 iulie și le va pune față în față pe FCSB, câștigătoarea titlului în Superligă, și pe Corvinul Hunedoara, câștigătoarea Cupei României.

Mihai Stoica a dezvăluit detalii despre revenirea lui FCSB pe stadionul Ghencea. Stoica a subliniat că alegerea stadionului a fost determinată de capacitatea acestuia de a găzdui un număr mare de spectatori, spre deosebire de alte stadioane din București.

"Vom juca pe stadionul Steaua doar din cauza faptului că nu putem să jucăm pe Arena Națională! Cum se va elibera Arena Națională și va fi redată fotbalului, chestie pe care nu o să o înțeleg niciodată", a declarat Mihai Stoica.

Președintele CA a explicat că, în contextul indisponibilității Arenei Naționale, "Ghencea" a devenit singura opțiune viabilă pentru găzduirea meciurilor FCSB, inclusiv a celor din preliminariile Champions League.

"Vom juca în Ghencea pentru că este singurul stadion care ne poate găzdui. N-o să jucăm meciuri din Champions League pe Arc cu șase mii de oameni în tribună, nu-i normal", a continuat MM Stoica.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!