Florin Talpan, o noua victorie in fata lui Becali! Prima reactie: "Mai mult nu pot spune, restul va fi scris in istorie!"

Florin Talpan, o noua victorie in fata lui Becali! Prima reactie: "Mai mult nu pot spune, restul va fi scris in istorie!"

Florin Talpan l-a dat in judecata pe Becali pentru calomnie si a castigat. 

Becali e bun de plata, dupa ce a ramas fara sigla si denumirea Stelei. Pentru ca l-a jignit public pe juristul Armatei, Becali va plati 30.000 de euro.

"Sunt un adept al justitiei, constient fiind ca fara justitie nu exista libertate. Fara libertate nu exista exprimare, iar fara dialog nu exista conciliere. Dar de aici si pana la a-i distruge cariera unui ofiter de justitie al Armatei Romane doar pentru ca acesta si-a facut datoria pana la capat pentru statul roman, pentru miile de suporteri stelisti si chiar pentru istoria CSA Steaua este cale lunga. Sunt multumit ca exista justitie in Romania, ca exista judecatori care pot da sentinte corecte. Mai mult nu va pot spune, restul va fi scris in istorie",
a spus Talpan pentru Ziare.com.

Juristul CSA Steaua l-a dat in judecata pe Gigi Becali pentru calomnie si a castigat acest proces. Curtea de Apel a decis ca Gigi Becali trebuie sa ii plateasca lui Talpan despagubiri in valoare de 30.000 de euro. Gigi Becali poate contesta decizia in termen de 30 de zile, insa doar la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Actiunea in instanta a fost inceputa in 2015, la scurt timp dupa ce Becali a pierdut dreptul de a folosi marca "Steaua".

In dosarul depus la instanta, Talpan a mentionat ca este colonel al Armatei si a reprezentat tara in Afghanistan sau Bosnia, motiv pentru care a fost decorat. Mai mult, el s-a plans ca are o mama de varsta inaintata care de suferit de pe urma declaratiilor date de Becali. 

"Pai ce? Eu vorbesc cu Talpan? Ce, eu i-am pus sa vorbeasca cu Lutu? Voi vorbiti cu Talpan? Omul nu e in apele lui. Ministrul Dusa sa vorbeasca cu mine, cum sa vorbesc eu cu Talpan? (…) Eu am cerut sa vorbesc cu ministrul. Cu Talpan negociez eu? Pe Talpan il iau si il duc la oi! Habar nu are de nicio lege, nu stie de capul lui nimic. Dacă vrea ministrul, ma asez acum la masa, pe loc. Sa vorbeasca Boroi daca au vreo intentie serioasa. Stii ce a spus Boroi despre acest jurist? A spus: «Asta e nebun, ne-a bagat intr-o incurcatura, i-a spus lui Vali Argaseala. Eu nu zic ca e nebun, va zic ce i-a zis Boroi lui Argaseala»",
a fost declaratia facuta de Gigi Becali in 2015.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies