Liga 1

ULTIMA ORA | BECALI A CASTIGAT ULTIMUL PROCES INTENTAT DE TALPAN! Sentinta data aseara de judecatori in cazul marcii FCSB

Lazio - FCSB, diseara, 20:00, IN DIRECT la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Februarie 2018, 10:23
Data actualizarii: Joi 22 Februarie 2018, 10:43

FCSB joaca in aceasta seara pentru calificarea in optimile UEFA Europa League cu Lazio. Returul de pe Olimpico pleaca de la 1-0, dupa ce stelistii lui Dica s-au impus prin golul marcat de Harlem Gnohere.

In seara antrenamentului oficial, stelistii lui Dica au primit o veste din partea tribunalului! FCSB a castigat ultimul proces intentat de Florin Talpan, juristul CSA Steaua.

Becali a castigat procesul pentru "FCSB"

Gigi Becali nu poate folosi marca Steaua, dar a obtinut o alta victorie. Acesta a castigat procesul pentru "FCSB", dupa ce Florin Talpan a incercat sa anuleze in instanta si aceasta denumire!

Judecatorii Tribunalului Bucuresti, sectia a III-a Civila, au decis sa respinga cererea formulata de Florin Talpan pentru anularea marcii FCSB, considerand actiunea ca neintemeiata.

CSA Steaua a fost obligata sa achite cheltuieli de judecata in valoare de 10.000 lei si a primit dreptul de a formula un apel in termen de 30 de zile!

Razboiul dintre Becali si CSA Steaua va continua doar pentru marca "Steaua".

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies