ULTIMA ORA | BECALI A CASTIGAT ULTIMUL PROCES INTENTAT DE TALPAN! Sentinta data aseara de judecatori in cazul marcii FCSB

ULTIMA ORA | BECALI A CASTIGAT ULTIMUL PROCES INTENTAT DE TALPAN! Sentinta data aseara de judecatori in cazul marcii FCSB

Lazio - FCSB, diseara, 20:00, IN DIRECT la ProTV

FCSB joaca in aceasta seara pentru calificarea in optimile UEFA Europa League cu Lazio. Returul de pe Olimpico pleaca de la 1-0, dupa ce stelistii lui Dica s-au impus prin golul marcat de Harlem Gnohere.

In seara antrenamentului oficial, stelistii lui Dica au primit o veste din partea tribunalului! FCSB a castigat ultimul proces intentat de Florin Talpan, juristul CSA Steaua.

Becali a castigat procesul pentru "FCSB"

Gigi Becali nu poate folosi marca Steaua, dar a obtinut o alta victorie. Acesta a castigat procesul pentru "FCSB", dupa ce Florin Talpan a incercat sa anuleze in instanta si aceasta denumire!

Judecatorii Tribunalului Bucuresti, sectia a III-a Civila, au decis sa respinga cererea formulata de Florin Talpan pentru anularea marcii FCSB, considerand actiunea ca neintemeiata.

CSA Steaua a fost obligata sa achite cheltuieli de judecata in valoare de 10.000 lei si a primit dreptul de a formula un apel in termen de 30 de zile!

Razboiul dintre Becali si CSA Steaua va continua doar pentru marca "Steaua".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dintre cei peste 30.000 de români vindecaţi de Covid-19, nici 300 nu au donat plasmă
BRAT