Florin Prunea nu este de acord cu masura somajului tehnic si il contrazice pe Negoita: "Variantele astea luate cu forta nu dau bine. Clubul va avea de pierdut!" De ce se teme presedintele lui Dinamo

Florin Prunea nu este de acord cu masura somajului tehnic si il contrazice pe Negoita: "Variantele astea luate cu forta nu dau bine. Clubul va avea de pierdut!" De ce se teme presedintele lui Dinamo

Florin Prunea nu este de acord cu introducerea fotbalistilor in somaj tehnic si felicita cluburile care nu au luat aceasta decizie.

Angajatii clubului Dinamo au fost bagati in somaj tehnic, masura luata in urma starii de urgenta generata din cauza pandemiei de coronavirus.

Presedintele clubului Dinamo, Florin Prunea, spune ca echipele care au bagat fotbalistii in somaj tehnic vor avea de suferit pe termen lung. Cluburile isi vor pierde din credibilitate si le va fi greu sa se mai puna pe picioare.

"Am primit si eu ca si jucatorii acea instiintare din partea clubului. Fiecare stie mai bine ce are de facut, este o chestiune care se poate contesta sau poate fi acceptata.

Eu mi-am spus punctul de vedere. Nu cred ca aceasta e varianta castigatoare pe termen lung. Eu felicit cluburile care au nu au luat aceasta decizie si care au vorbit cu jucatorii si s-au inteles.

Variantele astea luate cu forta nu dau bine si cluburile astea cred ca au pierdut enorm. Cand un jucator va mai merge la unul din aceste cluburi va intreba daca se respecta anumite lucruri. Clubrile si-au pierdut din credibilitate si vor fi foarte afectate.

Un jucator care este neplatit, daca vii si ii mai dai in cap si cu o veste deasta, atunci cand va incepe campionatul de abia va astepta sa plece.

Ultima oara am vorbit cu Negoita acum doua saptamani si nu mi-a transmis nimic. Mi-a spus doar ca trebuie gasite solutii de finantare, pentru ca acest bulgare daca se duce la vale e greu sa il mai opresti", a spus Florin Prunea la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul de redresare post-pandemie, prezentat în Parlamentul European. Câți bani va primi România
BRAT