Cornel Dinu Dinamo pensie Superliga

Cornel Dinu este nemultumit dupa ce Dinamo i-a taiat indemnizatia! "Pensia mea e de 6200 lei, unde e dreptatea?"

Dinamovistul s-a declarat deranjat de masurile dispuse de club.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Aprilie 2020, 12:45
Data actualizarii: Vineri 03 Aprilie 2020, 12:47

Cornel Dinu primea o indemnizatie de 5000 de euro de la Dinamo, insa clubul a hotarat sa nu i-o suspende in contextul crizei coronavirusului. Acesta spune ca pensia sa e de 6200 de lei, insa e mica in comparatie cu alte persoane trecute pe la club, precum Elisabeta Lipa.

"Pensia mea nu este dintre cele nesimtite. Eu am iesit pe vechiul sistem de pensionare, in 2003, cu 5.000 de lei, si acum pensia mea a ajuns la 6.200 de lei... Iti trimit talonul daca vrei.

Eu am a avut 40 de ani la Dinamo... si functii de conducere... Si doamna Lipa, si doamna Iagar care au stat trei, patru ani presedinte la Dinamo, au iesit la pensie cu 12.000 de lei. Si n-au nici jumatate din anii mei in Ministerul de Interne. Dreptate mioritica. Asta-i o tara, un stat care nu-si serveste locuitorii... este o tara, un stat care fura de la locuitori", a spus Dinu, pentru Fanatik.

De asemnea, acesta a adaugat ca in cei 40 de ani petrecuti la Dinamo a facut mult prea multe pentru ca sa poate fi remunerat vreodata corespunzator.

"Asta-i tara: Dinu a fost 40 de ani la Dinamo si are pensie 6.200 de lei, Lipa si Iagar au fost mai putin de jumatate din anii astia, Iagar daca a fost cinci ani presedinta, si au 12.000 de lei pensie. Unde-i dreptatea? Oricum, n-are Dinamo bani sa ma plateasca dupa ce am facut eu pentru club!", a incheiat Dinu.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!