Liga 1

Florin Gardoș, acuzat că încearcă să îi fenteze pe șefii de la Academica Clinceni! De ce e acuzat fundașul

Academica Clinceni este în impas financiar.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 18:35
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 20:28

”Lanterna roșie” a campionatului are probleme financiare mari, iar oficialii speră ca noul antrenor, Adrian Falub, să reabiliteze echipa. Misiunea nu va fi una ușoară, deoarece mai mulți jucători importanți au plecat de la echipă.

Omoh și Patriche au semnat deja cu alte echipe, în timp ce Cascini are oferte importante și poate pleca de la echipă. Un alt jucător important care poate pleca este Florin Gardoș. Acesta și-a anunțat conducerea că vrea să se retragă din fotbal, însă aceștia cred că în realitate acesta doar vrea să își rezilieze contractul pentru a semna cu alt club.

Situația lui Florin Gardoș este puțin ciudată. El ne-a transmis că ar vrea să se lase de fotbal, că nu mai are motivație. Acum nu știm ce să mai credem. El în vara trecută trebuia să fie dat afară de la Clinceni, nici Ilie Poenaru nu îl mai voia după o discuție cu șefii. Poe făcuse lista neagră, iar Gardoș era pe ea. 

Nu îl mai voia deloc la echipă nici Stoica. El se supărase pe niște declarații făcute după un meci de Gardoș. Dar Florin a acceptat un salariu mai mic ca să nu fie dat afară.

Atunci avea motivație, iar acum nu mai are? Cum vine asta? Noi avem informații că el și-ar fi găsit ceva tot prin Liga 1. Băiatul vrea să îl lăsăm noi liber de contract, fără să ne mai judecăm. El are restanțe și dacă își bagă memoriu oricum va rămâne liber. Dar e ceva care o să dureze câteva săptămâni. 

Așa ar rata probabil pregătirea cu clubul care îl vrea. O să discutăm în aceste zile cu el”, au dezvăluit surse din conducerea clubului Academica Clinceni pentru ProSport.

Florin Gardoș a evoluat în 8 meciuri în acest sezon din Liga 1. Concordia, FCSB, Southampton, Universitatea Craiova, Poli Iași și Academica Clinceni sun echipele din cariera lui.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies