FOTO INCREDIBIL | Arbitrii de la Viitorul - Chindia, surprinsi la PLIMBARE pe litoral! Dinamovistii acuza: "De ce nu au fost izolati TOTI?"

Dinamo coronavirus Liga 1 program ddb Viitorul Superliga FOTO INCREDIBIL | Arbitrii de la Viitorul - Chindia, surprinsi la PLIMBARE pe litoral! Dinamovistii acuza: "De ce nu au fost izolati TOTI?"
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Iulie 2020, 20:00
Data actualizarii: Sambata 25 Iulie 2020, 20:12

Suporterii din Peluza Catalin Hildan au descoperit ca arbitrii partidei din play-out s-au plimbat prin Constanta aseara!

In conditiile aparitiei focarului de coronavirus de la club, fotbalistii lui Dinamo au fost acuzati de nerespectarea protocolului anti-COVID. Valentin Lazar, Mihai Popescu si compania au fost acuzati ca au provocat decimarea lotului dinamovist si periclitarea terminarii sezonului actual al Ligii 1 pe teren, insa suporterii dinamovisti au descoperit ca nu doar jucatorii isi fac de cap.

Istvan Kovacs, Vasile Marinescu si Ovidiu Artene, adica centralul si tusierii de la meciul din play-out Viitorul - Chindia Targoviste disputat duminica au fost surprinsi cu o seara inaintea partidei plimbandu-se pe strazile aglomerate din Constanta! Arbitrii au fost fotografiati de un fan dinamovist, care a trimis imaginile catre pagina de Facebook a suporterilor din Peluza Catalin Hildan. Acestia au decis sa faca publice pozele in timpul partidei de la Ovidiu. 

  • FOTO INCREDIBIL | Arbitrii de la Viitorul - Chindia, surprinsi la PLIMBARE pe litoral! Dinamovistii acuza: De ce nu au fost izolati TOTI?

"Pe pagina noastră am mai spus că Istvan Kovacs este unul dintre cei mai buni arbitrii din România și unul dintre puținii pe care rivalii din Berceni nu l-au putut îndoi. Din imagini se vede că este și singurul care nu întoarce capul după fuste scurte... Dar oamenii aceștia se expun. Poate că nimeni nu le-a atras atenția. Poate că toată atenția și toate tunurile sunt îndreptate spre jucătorii lui Dinamo și nimeni nu mai are ochi pentru neregulile din jur.

Arbitrii știu că trebuie să se deplaseze singuri către localitatea în care se desfășoară meciul la care au fost delegați. Măsura e DEGEABA, dacă dumnealor, odată ajunși în localitatea respectivă, stau în grup sau se plimbă prin mulțime, deși se știe că în rândul populației există un procent foarte mare de persoane contaminate. La ora aceasta, cei 4 conduc meciul Viitorul - Chindia. Nu am dat aceste imagini mai devreme, pentru a nu pune pe nimeni în încurcătură.

Există două căi confirmate oficial prin care virusul ar fi putut ajunge în lotul lui Dinamo. Jucătorii noștri au fost în contact cu un arbitru pozitiv (George Găman) și de-acolo s-a declanșat un lanț al contaminărilor. O altă informație oficială este cea conform căreia virusul a pornit de la jucătorii contaminați ai Petrolului, care au jucat cu Viitorul, care apoi a avut meci cu Dinamo. În același meci la care am fost arbitrați de Găman. 

De ce nu s-au luat măsuri? De ce nu au fost izolați TOȚI jucătorii care au fost în contact cu alți jucători pozitivi?", au postat fanii pe Facebook. 

Intreg lotul dinamovist a fost obligat sa intre in carantina de catre DSP, iar echipa din Stefan cel Mare a avut deja 4 meciuri amanate! 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!