Dinamo, SALVATA de retrogradare! CRESTE numarul de echipe din Liga 1: Cine va juca in prima liga la anul

Dinamo Liga 1 Superliga BREAKING NEWS | EXCLUSIV: Dinamo, SALVATA de retrogradare! CRESTE numarul de echipe din Liga 1: Cine va juca in prima liga la anul
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Iulie 2020, 18:58
Data actualizarii: Duminica 26 Iulie 2020, 00:06

Liga a pregatit o propunere pe care o va supune la vot in adunarea generala de le 30 iulie! www.sport.ro va prezinta modificarile complete!

In cazul in care cluburile isi vor da acordul, numarul de echipe din Liga 1 va creste la 16! Nimeni nu mai retrogradeaza direct din playout. Doar ocupanta ultimului loc ar urma sa dea baraj cu a treia clasata din playoff-ul din B, pozitie ocupata acum de CS Mioveni! Astfel, Dinamo are sanse uriase sa scape de retrogradare! Si daca va termina ultima, Dinamo se va putea miza la meciul cu a 3-a clasata din playoff-ul Ligii a 2-a pe toti fotbalistii recuperati in urma crizei COVID.

O noua propunere a Ligii este legata de criteriile financiare obligatorii pentru cupele europene. Cluburile care nu fac dovezile necesare ca pot lua licenta de Europa NU vor avea acces in playoff!

Editia viitoare a Ligii 1 va fi tot cu playoff si playout! In playoff vor intra tot 6 echipe, in timp ce in playout vor fi 10. In playout meciurile se vor disputa in mansa unica. Invingatoarea playoutului va avea sansa de a intra in Europa! Va da baraj cu ultima echipa care merge in Europa din playoff!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!