FCU Craiova își găsise antrenor, dar totul a picat: ”Mititelu e numărul 1 mondial”

FCU Craiova Adrian Mititelu Marius Croitoru Mihai Stoica Superliga Adrian Mititelu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Octombrie 2023, 20:37
Data actualizarii: Luni 09 Octombrie 2023, 20:42

Oltenii au luat vineri seară decizia de a se despărți de staff-ul tehnic, după egalul cu FC Hermannstadt (1-1).


Conform unor surse din interiorul vestiarului, Florin Drăgan, care nu a apărut la flash-interviu după meci, s-a despărțit de Adrian Mititelu. După remiza de pe stadionul „Ion Oblemenco”, acesta a fost aplaudat de jucătorii lui FCU Craiova in vestiar.

După ce ediție.ro, site-ul lui Adrian Mititelu, a scris că FCU Craiova s-a înțeles cu Marius Croitoru, totul pare să fi picat în acest moment, notează Fanatik.

Motivul? Este bine cunoscut faptul că Marius Croitoru nu deține licență PRO, astfel că nu poate fi angajat ca antrenor principal. Fostul tehnician de la FC Botoșani nu poate ocupa în acte nici măcar funcția de antrenor secund, astfel că singura variantă ar fi fost cea de ”delegat”, lucru care l-a făcut pe Mititelu să se răzgândească.

MM Stoica: ”Mititelu e numărul 1 mondial”

La aflarea veștii, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB și în paralel analist TV, a oferit o reacție pe măsură.

”Mi se pare că orice e posibil. În materie de reluări Adrian Mititelu e numărul 1 mondial. A reluat de opt ori colaborarea cu Napoli. De ce nu ar fi fost episodul Croitoru acum? Croitoru e diferit de Napoli.

Cariera lui spune că e un manager, se ocupă de şi transferuri. Napoli doar antrena. Şi la FC Argeş Croitoru a girat pentru fotbalişti. Rezultatele sunt importante. Sunt antrenori şi în fotbalul mare care nu mai fac rezultate”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Echipa lui Adrian Mititelu nu a mai câștigat de trei meciuri în Superligă și este pe locul nouă, cu 13 puncte după 12 meciuri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!