VIDEO Un fan a intrat pe teren și a fost aproape să îl accidenteze pe Cristiano Ronaldo: "Putea fi catastrofal!"

Cristiano Ronaldo al nassr Arabia Saudita Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 10:12
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 10:11
Cristiano Ronaldo (38 de ani) și-a intrat în formă după transferul în Arabia Saudită, la Al Nassr, unde a marcat cinci goluri în primele cinci meciuri.

La ultimul meci, Al Nassr - Al Taawon 2-1, disputat vineri, Cristiano Ronaldo a pasat decisiv la ambele reușite ale echipei sale, care a revenit pe primul loc în campionatul Arabiei Saudite, la egalitate cu Al Ittihad și Al Shabab.

Cristiano Ronaldo, aproape să fie accidentat de un suporter

La antrenamentul de dinaintea meciului, un fan a pătruns pe teren și s-a îndreptat către Cristiano Ronaldo. Când a ajuns în preajma portughezului, bărbatul respectiv a alunecat și a fost foarte aproape să îl lovească cu picioarele pe jucătorul lui Al Nassr.

Urmărit de stewarzi, fanul s-a prăbușit chiar în dreptul lui Ronaldo, însă CR7 a fost pe fază și s-a ferit în ultima clipă. "A evitat la limită o accidentare care putea să fie catastrofală", au scris britanicii de la Daily Mail.

În cele din urmă, fanul respectiv a fost scos de pe teren de stewarzi.

"Primul loc în clasament și trei puncte împortante. Excelentă muncă de echipă", a fost reacția lui Cristiano Ronaldo, după victoria de vineri a lui Al Nassr.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!