Steaua Peluza Sud Liga 1

'FCSB se va dizolva. In 2-3 ani n-o sa mai vina niciun finantator sa o salveze!" Anuntul CUTREMUR al suporterilor Stelei

Armata a obtinut brandul Steaua in instanta, dar inca n-a facut pasi concreti pentru createa unei noi echipe de fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Septembrie 2016, 11:57
Data actualizarii: Vineri 09 Septembrie 2016, 12:04

Alexandru Tofan, unul dintre liderii Peluzei Sud, e convins ca problemele in instanta vor continua pentru societatea FC Steaua Bucuresti, detinuta de Gigi Becali. Tofan le cere sefilor CSA sa gaseasca o modalitate prin care Armata sa aiba din nou echipa de fotbal.

"A existat o discutie intre noi, cei de la Peluza Sud, si ceilalti suporteri, precum si o discutie intre noi si CSA. I-am intrebat ce au de gand sa faca acum ca au marca Steaua. Noi ne dorim sa avem echipa de fotbal. FCSB nu e echipa care sa reprezinte Steaua. CSA ne-a zis ca dezvolta centrele de copii si juniori. Au un proiect pentru sectia de fotbal, dar nu stim ce proiect. E mai complicat din punct de vedere regulamentar.

Ni se pare ciudat ca s-a castigat un brand si nu se face nimic. Teoretic s-au facut evaluari, vor fi licitatii. Noi vrem echipa de fotbal Steaua Bucuresti, cu brand, cu culori, cu palmares, cu baza sportiva Ghencea. Asta vrem, asta ne dorim. Se pare ca nu se doreste asta in Romania, echipele de traditie dispar. FCSB trebuie sa plateasca pentru ca a incalcat o lege. Nu cred ca se va intampla niciodata sa plateasca FCSB.

In doi-trei ani FCSB se va dizolva. Deciziile instantei vor deveni irevocabile. Inalta Curte va da toate deciziile irevocabile, iar statul roman va pune sechestru pe bunurile societatii. In momentul ala nu va veni niciun finantator sa salveze FCSB. FCSB se va dizolva pur si simplu!", a spus Tofan la Sport.ro.

Modifică setările cookies