Claudiu Keseru adrian sut Constantin Budescu edward iordanescu FCSB Liga 1

Cine sunt liderii vestiarului de la FCSB. Dezvăluire din interior

FCSB a dat două lovituri în finalul perioadei de mercato, reușind să îi readucă pe Budescu și Keșeru.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 17:51
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 18:32

Vicecampioana României a sperat să readucă forța colectivă a echipei la cote înalte, după revenirea celor doi fotbaliști, esențiali pentru Edward Iordănescu. De altfel, Keșeru a devenit rapid titular incontestabil la echipa bucureșteană, în timp ce Budescu nu este încă 100% apt.

Cine sunt liderii vestiarului de la FCSB. Dezvăluire din interior

Adrian Șut este uimit de profesionalismul adus de cele trei mutări ”bombă” făcute de FCSB în această vară: Vali Gheorghe, Budescu și Keșeru. Fostul fotbalist de la Academica Clinceni are mare încredere în actualul vestiar al echipei.

Mijlocașul central a lăsat de înțeles azi, în timpul unei conferințe de presă, cine ar fi liderii vestiarului de la FCSB. Șut susține că Budescu și Keșeru s-au impus rapid. 

”Este unul dintre cei mai buni cu care am lucrat, dar și din Liga 1. Era normal să fie nervi, să existe discuții după ce s-a întâmplat (n.r.: la Hunedoara), pentru că nu a fost normal. 

E o mândrie să fii coechipier cu ei, sunt jucători de națională, cu experiență. Sper să reușesc să învăț cât mai multe de la ei, au un caracter foarte frumos și sunt convins că ne vor ajuta pe toți cei tineri. 

Budescu a mai încercat câteva execuții la antrenamente de când a venit, știu că i-au ieșit câteva și da, suntem uimiți de ce poate să facă atunci când lovește mingea. 

Avem o atitudine mult mai bună acum, am lucrat foarte mult să ne unim ca și grup și lucrăm foarte mult și la antrenamente. Suntem concentrați foarte bine și ne ajută foarte mult, ne dă foarte mare încredere și sperăm că o să fie bine la final. 

Toată lumea se antrenează la 100%, fiecare își dorește cât mai multe minute și să arate ce poate să facă”, a spus Șut, la conferința de presă premergătoare partidei cu Academica Clinceni.

Modifică setările cookies