FCSB va continua pe Arena Nationala! Liga 1 se incheie inainte ca stadionul sa intre in administrarea UEFA pentru EURO 2020: reactia clubului

FCSB va continua pe Arena Nationala! Liga 1 se incheie inainte ca stadionul sa intre in administrarea UEFA pentru EURO 2020: reactia clubului

FCSB nu va fi nevoita sa plece de pe Arena Nationala.

UPDATE | FCSB a remis un comunicat de presa prin care isi anunta suporterii ca va juca toate meciurile din play-off pe Arena Nationala. Liga 1 se va termina inainte ca Arena Nationala sa intre in administratia UEFA pentru EURO 2020.

 


Din martie 2020, Arena Nationala va intra in programul de pregatire pentru EURO 2020 si va intra sub administrarea UEFA. Astfel, nicio echipa nu va mai putea juca pe stadionul din Bucuresti, iar FCSB va fi nevoita sa isi gaseasca un alt stadion pentru a disputa meciurile de pe teren propriu ramase din sezonul de Liga 1.

Potrivit GazeteiSporturilor, oficialii FCSB au inceput deja negocierile si cele mai avansate discutii sunt cu reprezentatii de la Targu-Jiu. Conform sursei citate, sunt sanse mari ca un acord intre cele doua parti sa fie semnat la inceputul anului viitor, iar FCSB sa isi joace meciurile din play-off pe noua arena de la Targu-Jiu.

FCSB nici nu are prea multe variante la indemana. Suporterii de la Petrolul sau Craiova nu ar fi de acord ca FCSB sa joace pe stadioanele lor, iar Voluntari sau Astra nu reprezinta solutii viabile din moment ce si aceste doua echipe vor avea meciuri saptamana de saptamana in Liga 1.

Stadionul din Targu-Jiu are o capacitate de 12.518 locuri si a costat 28 de milioane de euro.VIDEO PROTVPLUS.RO

Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Numărul deceselor provocate de epidemia din China a urcat la 106. Străinii, evacuați pe rând
BRAT