FCSB Arena Nationala stadion Targu Jiu Liga 1

FCSB va continua pe Arena Nationala! Liga 1 se incheie inainte ca stadionul sa intre in administrarea UEFA pentru EURO 2020: reactia clubului

FCSB nu va fi nevoita sa plece de pe Arena Nationala.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Decembrie 2019, 10:50
Data actualizarii: Joi 12 Decembrie 2019, 11:58

UPDATE | FCSB a remis un comunicat de presa prin care isi anunta suporterii ca va juca toate meciurile din play-off pe Arena Nationala. Liga 1 se va termina inainte ca Arena Nationala sa intre in administratia UEFA pentru EURO 2020.

 


Din martie 2020, Arena Nationala va intra in programul de pregatire pentru EURO 2020 si va intra sub administrarea UEFA. Astfel, nicio echipa nu va mai putea juca pe stadionul din Bucuresti, iar FCSB va fi nevoita sa isi gaseasca un alt stadion pentru a disputa meciurile de pe teren propriu ramase din sezonul de Liga 1.

Potrivit GazeteiSporturilor, oficialii FCSB au inceput deja negocierile si cele mai avansate discutii sunt cu reprezentatii de la Targu-Jiu. Conform sursei citate, sunt sanse mari ca un acord intre cele doua parti sa fie semnat la inceputul anului viitor, iar FCSB sa isi joace meciurile din play-off pe noua arena de la Targu-Jiu.

FCSB nici nu are prea multe variante la indemana. Suporterii de la Petrolul sau Craiova nu ar fi de acord ca FCSB sa joace pe stadioanele lor, iar Voluntari sau Astra nu reprezinta solutii viabile din moment ce si aceste doua echipe vor avea meciuri saptamana de saptamana in Liga 1.

Stadionul din Targu-Jiu are o capacitate de 12.518 locuri si a costat 28 de milioane de euro.

Modifică setările cookies