VIDEO EXCLUSIV FCSB, fără Pintilii pe bancă în 2023!? Ce suspendare poate primi și mesajul dur al lui Becali: „Împărăția ta, Burchel!”

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 19:58
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 21:33

Mihai Pintilii ar putea fi suspendat de Comisia de Disciplină, la sesizarea șefului Școlii de Antrenori, Lucian Burchel,  după ce a antrenat-o pe FCSB fără să dețină o licență PRO.

FCSB riscă să înceapă campionatul fără Pintilii. FCSB a mers în Antalya fără un antrenor cu licență, așa că Pintilii va fi judecat de Comisia de Disciplină. El ar putea rata derby-urile cu Farul și CFR Cluj.

Vicecampioana României l-a lăsat acasă pe Strizu și a mers în Antalya cu Pintilii. Pentru că n-are licență, Pintilii riscă să fie suspendat patru meciuri. Șeful școlii de antrenori l-a pârât.

„Cazul este pe biroul Comisiei de disciplina. Mie mi se pare ca a fost necesara aceasta sesizare”, a spus Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori, pentru PRO.

Gigi Becali, ironic la adresa lui Burchel

„Mergem toți și îngenunchiem la Burchel, mergem toți, domnu' Burchel, împărăția ta, Burchel care ești tu Burchel, facem ca tine toți. El e deștept în fotbal. Asta ne mai trebuia, un Burchel”, a reacționat Gigi Becali în exclusivitate pentru PRO.

FCSB va disputa prima partidă oficială din 2023 în 22 ianuarie, de la ora 20:45, la Sibiu, cu FC Hermannstadt, în cadrul etapei a 22-a a Superligii.

Gigi Becali a anunțat că primul meci oficial al anului îl va găsi tot pe Leo Strizu pe banca vicecampioanei, însă a lăsat de înțeles și că există posibilitatea să-l schimbe până atunci.

„Cred că da (n.r. - Leo Strizu va fi pe bancă la meciul cu Hermannstadt), să vedem, dacă nu-l schimbăm, o să revina el”, a mai spus Gigi Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!