FCSB - Dinamo: Danciulescu arunca derby-ul in aer: "FCSB nu are galerie, la ei vin cetateni!" Arogantele dinamovistului

FCSB Dinamo Ionel Danciulescu Superliga FCSB - Dinamo: Danciulescu arunca derby-ul in aer: "FCSB nu are galerie, la ei vin cetateni!" Arogantele dinamovistului
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Octombrie 2019, 11:00
Data actualizarii: Joi 03 Octombrie 2019, 11:06

Ionel Danciulescu ii ironizeaza pe suporterii adversi inaintea derby-ului cu FCSB. 

FCSB si Dinamo se dueleaza dupa cel mai slab inceput de sezon pentru ambele echipe. Dinamovistii vor avea parte de sustinere masiva, chiar daca ocupa locul 10 in acest moment. Nici FCSB nu sta mai bine, insa echipa lui Vintila a urcat pe 9 dupa ce ajunsese pe ultimul loc. Chiar daca sunt oaspeti, dinamovistii vor sa vina in numar mare pe National Arena. Au primit 8600 de bilete, insa cel putin 10.000 si-au anuntat prezenta. Danciulescu nu asteapta opozitie din partea suporterilor adversi, pe care ii ironizeaza.
 

Danciulescu: FCSB are cetateni, au incurcat niste mesaje la un moment dat!

"Despre FCSB nu poti sa spui ca are o galerie, asa cum are Dinamo. La ei vin cetateni, nu o galerie. Ei nu pot fi numiti galerie, mai ales ca au incurcat anumite mesaje la un moment dat. Baietii sunt bine intentionati, bravo lor, dar nu poti sa spui ca este o galerie. Dar sunt acolo, important e ca sustin echipa, asa cum sunt ei", e declaratia data de Ionel Danciulescu la Digi.

FCSB si Dinamo se dueleaza sambata in Liga 1, de la 20:30. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!