FCSB - DINAMO | Becali a trimis om sa "fure" reteta lui Messi si Suarez! Secretul cu care ros-albastrii vor sa o invinga pe Dinamo si sa faca remondata in campionat

FCSB - DINAMO | Becali a trimis om sa "fure" reteta lui Messi si Suarez! Secretul cu care ros-albastrii vor sa o invinga pe Dinamo si sa faca remondata in campionat

Jucatorii FCSB-ului vor avea parte de aceleasi mese precum cele luate de Leo Messi, Pique si Suarez la Barcelona. Si reteta cu suplimente a fost copiata.

FCSB si-a trimis om la Barcelona pentru a "fura" retetele chef-ului clubului catalan, dar si pentru a afla informatii despre programele de vitaminizare ale lui Messi, Pique ori Suarez. Cotidianul Gazeta Sporturilor scrie ca vicecampioana si-a trimis doctorul la un curs de specializare la Barcelona, dupa ce si bucatarul echipei a studiat modul in care cel al formatiei blaugrana actioneaza.

Potrivit sursei citate, ros-albastrii l-au trimis pe doctorul Flavian Aramitu la un curs sustinut de specialistii Barcelonei, unde acesta a dobandit si un titlu de specialist in nutritie sportiva. De asemenea, bucatarul FCSB-ului, Marius Falan, a participat la un curs similar, alegandu-se de asemenea cu titlul de nutritionist.

Jucatorii FCSB-ului au programe speciale de alimentatie

Acum, jucatorii FCSB-ului primesc programe speciale de alimentatie, iar sursa citata scrie ca acestea sunt schimbate la fiecare 7 zile, in functie de ciclul saptamanal de pregatire. Programele sunt individualizate si se schimba in functie de periodizarea antrenamentelor.

De asemenea, jucatorilor le-a fost explicat cum si cat trebuie sa manance, ce fel de gustari sa ia si in ce momente ale zilei. Medicul si bucatarul echipei se mai ghideaza si dupa timpul de digestie al fiecarui aliment si dupa ghidurile primite la cursuri, care explica cum trebuie asociate diverse alimente.

Sursa citata mai scrie ca jucatorilor le sunt luate probe de sange la fiecare doua luni, scopul fiind identificarea unor carente in organism si remedierea acestora.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, 11 iulie. Un nou record de cazuri noi de îmbolnăvire: 698
BRAT