Liga 1

VIDEO FCSB, de partea lui Octavian Popescu. Clipul cu care demonstrează că golurile spectaculoase sunt "specialitatea casei"

Golul marcat de Octavian Popescu în derby-ul FCSB-CFR Cluj, încheiat la egalitate, scor 3-3, a stârnit numeroase reacții.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 11:14
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 11:33

Octavian Popescu a deschis scorul pe Arena Națională cu un șut superb, din afara careului. 

"E specialitatea casei la mine și sper să o țin tot așa! Nu prea (n.r.- dacă a exersat mult). Colegii m-au felicitat și le mulțumesc foarte mult pentru că fără ei nu pot să reușesc. Și adversarilor le mulțumesc. A fost un meci incendiar și e bine că suntem acolo, în spatele lor", a declarat Octavian Popescu.

Reușita tânărului de la FCSB nu a fost apreciată de toată lumea, Florin Prunea fiind de părere că golul a fost unul norocos. 

"Eu cred că Octavian Popescu a vrut să centreze, nu a fost un șut foarte puternic, a fost un interior care era clar... mai mult părea o centrare. nu a vrut să șuteze, a părut mai mult o pasă.", a declarat Florin Prunea, în direct la PRO X

Cum au răspuns cei de la FCSB

Pe pagina de Facebook a celor de la FCSB a fost postat un clip în care au fost prezentate cele mai spectaculoase goluri ale lui Octavian Popescu, din dorința de a arăta că reușita din derby nu a fost întâmplătoare. 

"Pentru cei care cred că golul lui Octavian Popescu împotriva celor de la CFR Cluj a fost întâmplător, prezentăm un colaj cu reușitele spectaculoase ale tânărului nostru fotbalist. Este specialitatea casei sau nu?", a fost mesajul celor de la FCSB.

Modifică setările cookies