Mihai Stoica Allan Saint-Maximin FCSB Newcastle Octavian Popescu Superliga

Alegere surprinzătoare. MM Stoica dezvăluie jucătorul preferat al lui Octavian Popescu: "Câți știu asta?"

Managerul general de la FCSB a vorbit despre cât de important este ca un jucător să fie ancorat în fenomenul fotbalistic și în afara antrenamentelor și a meciurilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 21:05
Data actualizarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 21:09

Mihai Stoica spune că apreciază foarte mult jucătorii care urmăresc fotbal în timpul liber, în dauna altor activități, iar oficialul de la FCSB a oferit două exemple din echipa actuală - Octavian Popescu și Florin Tănase.

Octavian Popescu, fan al lui Allan Saint-Maximin

Un jucător apreciat de Octavian Popescu este Allan Saint-Maximin, extrema franceză a celor de la Newcastle, o alegere surprinzătoare, subliniază Mihai Stoica.

Saint-Maximin (24 de ani) a fost transferat de Newcastle în 2019, de la Nice, pentru 18 milioane de euro, iar până acum a marcat 12 goluri și a oferit 14 pase decisive în 79 de jocuri. În acest sezon, francezul a jucat în 21 de meciuri din Premier League, a marcat de cinci ori și a oferit trei assist-uri.

"Eu, când aveam de ales un antrenor, vorbesc de perioada Galați, îl invitam și îl purtam prin fotbal, să văd. Eu am niște criterii. Nu poți să lucrezi cu un antrenor care nu știe în ce ligă joacă Celta Vigo, adică nu-mi convine să lucrez cu un antrenor care n-are aceleași valori ca mine. Dacă face grătare în loc să se uite la meciuri, să se ducă în altă parte. Eu le cer asta și jucătorilor.

Reprezintă foarte mult pentru mine când un jucător face asta, îl simt. Spre exemplu, Octavian Popescu, într-o discuție de câteva ore, într-o seară, mi-a zis că lui îi place Saint-Maximin de la Newcastle. Câți fotbaliști știu că există un fotbalist Saint-Maximin la Newcastle? N-ai cum să nu iubești un jucător din ăsta care știi că se uită la meciuri.

Nicușor Stanciu vedea toate meciurile, Maftei vedea toate meciurile, dau exemple care îmi vin mie în cap, jucători cu care am lucrat. Dică, Florin Tănase... mă interesează mult asta. Eu mă tot uit să văd când începe Liga 2 să știu să-mi fac programul. Îmi place să mă uit", a spus Mihai Stoica, la Telekomsport.

  • 32 de milioane de euro este cota de piață a lui Allan Saint-Maximin, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!