FCSB a făcut cerere oficială pentru a juca pe Ghencea: „Am făcut ofertă cu sumă dublă față de cât plătim pentru Arena Națională! Dacă nu primim răspuns, facem plângere penală!” 

FCSB Ghencea Mihai Stoica Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 06 Mai 2022, 08:03
Data actualizarii: Vineri 06 Mai 2022, 08:05

FCSB continuă să își caute stadion pe care să dispute duleul cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului. 

Fiind nevoiți să plece de pe Arena Națională, din cauza organizării unui festival de muzică, roș-albaștrii nu au fixat însă arena pe care vor disputa derby-ul cu CFR Cluj din ultima etapă, cel care ar putea decide titlul în Liga 1. Oficialii vicecampioanei au vorbit din nou despre dorința de a juca pe stadionul din Ghencea, însă reacțiile de care s-au lovit nu au fost pozitive. 

Ulterior, Gigi Becali anunțase că și-ar dori ca echipa sa să poată închiria stadionul din Giulești, doar cu condiția ca galeria rapidistă și cu cea a FCSB-ului să ajungă la un acord, însă varianta a fost exclusă rapid. Mai mult, FC Voluntari a anunțat că meciul din următoarea etapă cu FCSB ar urma să se dispute în Giulești, însă roș-albaștrii au dezvăluit că nu vor să joace pe terenul Rapidului

Mihai Stoica anunță: „Am făcut adrese, le-am trimis cu executori judecătorești, ofertă scrisă cu sumă dublă față de cât plătim pentru Arena Națională!” 

Managerul general al FCSB-ului a dezvăluit că echipa sa a făcut cerere oficială pentru a juca pe arena din Ghencea, trimițând adresele făcute cu executori judecătoreștti. Mai mult, Mihai Stoica a dezvăluit că în oferta făcută, suma este dublă față de cât plătește FCSB pentru a închiria Arena Națională. 

În cazul în care oficialii FCSB-ului nu primesc un răspuns oficial, managerul echipei a dezvăluit că va fi făcută o plângere penală în acest sens. 

„E clar că trebuie să jucăm acolo. Nu ne ducem la cineva în casă, nu e casa lor, CSA joacă cu stadionul gol, nu există echipa aia, e o glumă. Noi am făcut adrese, le-am trimis cu executori judecătoreşti, ofertă scrisă cu o sumă dublă faţă de cât plătim pentru Arena Naţională. 

Cineva refuză zeci de mii de euro dacă nu ne lasă să jucăm acolo. Cine are curaj să refuze şi semnează asta...eu i-am spus lui Gigi că nu cred că o să ne răspundă, tocmai de-aia am trimis ieri cu executori judecătoreşti. 

Aşteptăm răspunsul, suntem foarte curioşi să vedem ce spun, adică cine îşi poate permite să facă o gaură în bugetul statului de câteva zeci de mii bune. Dacă nu primim răspuns, facem plângere penală, indiscutabil. Toată lumea, absolut toată lumea spune că trebuie să jucăm în Ghencea, pentru că e un bun făcut din banii noştri, un stadion făcut din bani publici, şi cineva nu vrea. De ce? Că ne-am legitima noi, ar vedea toată lumea cine e Steaua cu adevărat. Că ne-am duce şi am umple stadionul acesta cu orice echipă. 

Au fost oameni care au crezut că nimeni nu poate ajunge la ei, că pot face orice în ţara asta. Până la urmă, s-a ajuns la ei, s-a ajuns chiar şi la puşcărie”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport. 

Pentru meciul amical România - Grecia, 0-1, disputat în Ghencea, Federația Română de Fotbal a achitat suma de aproximativ 26.200 de euro, informează GSP. Sumei menționate se adaugă și cheltuielile aferente, paza, curățenie, iluminat și așa mai departe. În cazul Arenei Naționale, închirierea se face la sume cuprinse între 22.000 și 24.000 de euro, utilitățile fiind plătite separat.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!