Liga 1

FC Voluntari își pierde cel mai bun jucător! Anunțul lui Liviu Ciobotariu

FC Voluntari se va despărți de cel mai important jucător.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 18:46
Data actualizarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 18:52

Ion Gheorghe va fi lăsat de FC Voluntari să plece de la echipă în această iarnă, dacă va primi o ofertă. Acesta a intrat în ultimele șase luni de contract și nu vrea să își prelungească angajamentul.

Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei ilfovene, care a încheiat anul pe locul 3 în campionat, a declarat că jucătorul va fi lăsat să plece.

Ion Gheorghe rămâne liber. Da, am avut o discuţie cu el şi a existat de partea lui... au negociat să continue, dar s-a decis că nu mai continuă cu noi. Nu e niciun fel de problemă. E foarte important pentru angrenajul nostru, am discutat cu el. Cât se antrenează bine şi merită să joace, va juca.

Dacă vom primi o ofertă, ar fi avantajos să-l dăm acum, că oricum îl pierem în vară liber. Dar depinde ce ofertă, dar nu pot pierde un jucător acum, unul important. Are ofertă acum”, a declarat Liviu Ciobotariu, pentru Telekom Sport.

Cotat la 1.1 milioane de euro, Ion Gheorghe a marcat de cinci ori și a oferit patru pase decisive în 19 meciuri jucate anul acesta. Mijlocașul de 22 de ani a mai evoluat pentru Dinamo.

Modifică setările cookies