Nationala

Helmut Duckadam știe cine va fi următorul selecționer al României: ”Restul a fost de ochii lumii”

Helmut Duckadam știe cine va fi următorul selecționer al României, după ce Mirel Rădoi a părăsit banca tehnică a echipei naționale.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 18:16
Data actualizarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 18:19

Fostul mare portar crede că Adrian Mutu va fi alesul Federației Române de Fotbal și are propria variantă pentru negocierile dintre Răzvan Burleanu și antrenorii care au refuzat naționala: Răzvan Lucescu, Gică Hagi și Dan Petrescu.

Adrian Mutu, selecționer? Anunțul lui Duckadam

”Adi Mutu va fi selecţioner, a fost dorit, dar cred că restul ce s-a făcut a fost de ochii lumii. Să mergi să îi propui lui Răzvan Lucescu, după ce ştii că are o reziliere de 7 milioane. Să îi propui lui Hagi care ar fi trebuit să renunţe la Farul. Dan Petrescu era o variantă să zicem 50-50 %.

Majoritatea erau cauze pierdute din start. Deci, au făcut-o de ochii lumii, să nu zică lumea că nu au luat legătura cu Hagi, cu Răzvan Lucescu, cu Boloni. Şi cu Piţurcă au spus că au vorbit de principiu. Cred că era mai indicat un antrenor cu experienţă, un antrenor de genul lui Piţurcă, al lui Boloni.

Dar asta e alegerea celor de la Federaţie. Ei hotăresc, ei sunt stat în stat. Foarte bine!”, a spus Helmut Duckadam, la Look Sport.

În cele 11 meciuri de Liga 1 strânse la FCU Craiova, Mutu a înregistrat trei victorii, trei remize și șase înfrângeri, la care se adaugă un succes în Cupa României.

Adrian Mutu a mai antrenat FC Voluntari, în 2018, și grupa U21 a celor de la Al Wahda. Acesta are o relație bună cu cei din cadrul FRF, unde a fost selecționer la naționala U21.

Modifică setările cookies