Liga 1

Când va juca Rapid pe noua arenă din Giulești! Anunțul făcut de Victor Angelescu

Rapid așteaptă cu nerăbdare să joace pe noua arenă din Giulești. Construcția a fost finalizată și a intrat, oficial, în proprietatea Clubului Sportiv.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 17:56
Data actualizarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 18:01

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a dezvăluit când ar putea juca echipa sa pe noua arenă, care are 14.050 de locuri. Primul meci al giuleștenilor din 2022 va fi ăn deplasare, cu Universitatea Craiova, iar apoi Rapidul va juca ”acasă”, cu UTA Arad.

"Stadionul abia a fost predat. Am avut o discuție cu cei de la Clubul Sportiv, iar săptămâna asta, săptămâna viitoare, vor depune cererile pentru avize și așa mai departe. Acum, vom vedea în cât timp se va putea juca.

  • Stadion Rapid

Nici ei nu știu exact, am vorbit. Vom vedea, facem tot posibilul să jucăm cât mai repede. Sper să jucăm, dacă nu în primul meci, în al doilea meci de acasă", a spus Angelescu, conform Fanatik.

Noul Stadion Giuleşti, care va putea fi omologat UEFA categoria 4, are o suprafaţă desfăşurată construită de 40.522 mp şi beneficiază de 14.050 de locuri pentru spectatori, 184 locuri de parcare şi 7.560 mp de gazon natural ranforsat sintetic. Pe lângă terenul de fotbal, acesta cuprinde şi săli de antrenamente pentru diverse discipline precum karate, box, lupte, judo, atletism sau popice, o sală de sport multifuncţională, o sală de forţă, sală de recuperare şi pistă de atletism.

Lucrările au început la 26 februarie 2019 cu demolarea vechii arene, costurile totale ale noului Stadion Rapid Giuleşti ridicându-se la 185.333.607,39 lei, aproximativ 37,5 milioane de euro.

Modifică setările cookies