FCU Craiova - Universitatea Craiova Laszlo Balint Universitatea Craiova Superliga

FC U Craiova - Universitatea Craiova 1-2 | Laszlo Balint, categoric după victoria din Bănie: „Posesia nu câștigă jocul”

FCU Craiova - Universitatea Craiova s-a terminat 1-2 în favoarea oaspeților în etapa a patra a Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 August 2022, 00:04
Data actualizarii: Luni 08 August 2022, 00:12

Clubul lui Adrian Mititelu a pierdut pe "teren propriu" în fața Universității, chiar dacă a arătat mai bine și și-a dorit mai mult victoria. Oaspeții au reușit să marcheze prin două lovituri de la unsprezece metri, iar gazdele au redus diferența tot dintr-un penalty.

Laszlo Balint, antrenorul de pe banca tehnică a Universității, a vorbit după meci la conferința de presă și a evidențiat faptul că echipa sa

Balint: „Aveam mare nevoie de victorie”

„Vreau să felicit băieții, pentru că au făcut un efort admirabil. Au jucat ce trebuia să jucăm, grupul a fost unit, a avut mare încredere că vom obține cele trei puncte. Știam că vom avea de suferit, dar, până la urmă, totul e bine când se termină cu bine. Bifăm o victorie într-un meci important pentru noi.

Au fost momente și momente, eu cred că e normal într-o perioadă în care vin meciuri și se succed rapid.

Posesia nu câștigă jocul. Suntem într-o perioadă în care era important să securizăm rezultatul, așa că e normal. La 2-0, a fost și acea întrerupere, ne-a scos puțin din ritm, dar, una peste alta, am gestionat bine momentele.

Știam că o să avem spații, că vom putea accelera în momentul în care adversarul se va deschide. Am vrut să ne securizăm rezultatul. Aveam mare nevoie de victorie.”, au fost cuvintele lui Laszlo Balint.

FCU Craiova - Universitatea 1-2

În minutul 41, Andrei Ivan a deblocat tabela de marcaj din penalty, ca în prelungiri Sergiu Hanca să majoreze scorul și să aducă un rezultat pozitiv la pauză.

În repriza secundă, FCU Craiova a rămas echipa mai periculoasă. Andrea Compagno a redus din diferență, iar scorul a rămas 2-1 în favoarea Universității.

Modifică setările cookies