FC Arges Andrei Prepelita Jean Vladoiu Superliga

FC Argeș, aceeași soartă ca Academica Clinceni? Anunțul lui Jean Vlădoiu: „Nu știm ce vom face! Aștept să ne cheme primarul”

FC Argeș nu are un plan financiar pentru sezonul viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Aprilie 2022, 09:17
Data actualizarii: Miercuri 06 Aprilie 2022, 09:29

FC Argeș s-a calificat dramatic în playoff. Elevii lui Andrei Prepeliță (36 ani) au câștigat cu 2-1 contra Botoșaniului, după ce moldovenii au condus cu 1-0. 

Însă, FC Argeș poate avea soarta Academicii Clinceni, care în sezonul trecut s-a calificat în playoff, iar în prezent este cu un pas în Liga 2, din cauza datoriilor și a exodului de jucători care nu au mai dorit să continue. Iar anunțul că la clubul din Pitești plutește o incertitudine a fost confirmat chiar de către președintele echipei, Jean Vlădoiu, are a precizat că soarta lui FC Argeș depinde de primarul orașului. 

Același primar care l-a contestat pe Andrei Prepeliță în mai multe rânduri și l-a îndemnat să plece la cârma echipei. Doar că fostul jucător al FCSB-ului s-a ambiționat să rămână la alb-violeți chiar și după ce Mihai Ianovschi a renunțat să mai pregătească echipa. 

Jean Vlădoiu: „Eu mi-aș dori să continuăm ce am început”

„Aștept să ne cheme primarul să vedem ce strategie abordăm pentru sezonul următor, dar și pentru meciurile care au rămas. Ar fi fantastic pentru noi să câștigăm o Cupă a României. 

Nu știm ce vom face la anul, dacă vom continua să avem același obiectiv sau vom merge pe mâna copiilor. Eu mi-aș dori să continuăm ce am început. Vom vedea”, a declarat Jean Vlădoiu pentru Fotbal Club, la Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!