Fatih Terim confirmă! Dennis Man, pe radarul lui Galatasaray. Când ar putea ajunge în Turcia

Dennis Man Fatih Terim Galatasaray Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 23:31
Data actualizarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 23:39

Dennis Man (23 de ani) nu traversează ce mai bună perioadă la Parma, în liga secundă din Italia, însă fotbalistul de bandă ar putea ajunge la Galatasaray.

Cu toate acestea, Fatih Terim este convins că românul ar putea arătat mult mai bine dacă ar ajunge la Galatasaray, motiv pentru care insistă pentru transferul acestuia în Turcia. Antrenorul Galatei a lăsat de înțeles că nu este exclus ca românul să ajungă în SuperLiga în ianuarie.

„E adevărat! Am vrut să-l transferăm pe Dennis Man, însă Parma nu a jost de acord. Nu am insistat prea mult asupra transferului, însă l-am dorit. Parma ne-a spus atunci că vrea să-l păstreze și în Serie B, așa că a rămas acolo. Nu știm ce se va întâmpla în ianuarie”, a spus Tatih Terim, potrivit Fotomac.

Galatasaray se află doar pe locul 6 în campionatul Turciei, cu 20 de puncte, la 7 puncte în spatele liderului Trabzonspor. Poziția din clasament l-a determinat pe Fatih Terim să caute întăriri pentru echipă. Antrenorul lui Galatasaray este în căutarea unei extreme, Claudiu Petrila (20 ani) și Andrei Ivan (24 ani), fiind și ei pe lista tehnicianului.

Victor Becali, despre interesul lui Galatasaray pentru Dennis Man

„Fatih Terim mi-a zis că îl dorește pe Man la Galatasaray. Pe el nu-l interesează unde e Parma, cum e Parma în clasament, el vrea jucătorul, îl vrea pe Man! Mi-a cerut să facem transferul.

Sunt doar vorbe acum, faptele contează până la urmă. Poate fi chiar și un transfer definitiv, poate fi un împrumut pe un an și jumătate cu opțiune obligatorie de cumpărare peste 3 ani sau un împrumut cu o sumă fixă… Sunt mai multe posibilități, vorbim și vedem unde ajungem.

Știu sigur că salariul lui Man nu ar fi o problemă pentru Galatasaray. O problemă ar fi doar suma de transfer, modul cum s-ar realiza mutarea de la Parma la Galatasaray”, a spus Ioan Becali pentru fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!