Stranieri

Cicâldău poate pleca de la Galatasaray în iarnă! Cât cer turcii pe mijlocaș și ce sumă va încasa Craiova 

Alexandru Cicâldău (24 ani) a impresionat în tricoul lui Galatasaray.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 11:57
Data actualizarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 12:06

Alexandru Cicâldău (24 ani) a fost transferat vara aceasta de Galatasaray de la Universitatea Craiova pentru 6.5 milioane de euro. 

Mijlocașul a devenit rapid un om de bază pentru Fatih Terim, bifând deja 9 meciuri în campionat și 3 pardide în grupele Europa League. De asemenea, Cicâldău a reușit să marcheze de trei ori în Super League și să ofere o pasă decisivă. 

Însă, jurnaliștii de la sporx.com anunță că românul o poate părăsi pe Galatasaray încă din iarna. Mai multe cluburi din Serie A îl monitorizează și sunt pe punctul de a înainte o ofertă în prima perioadă de transferuri. 

Mijlocașul este convocat în mod regulat la naționala României. Jucătorul, născut în 1997, a atras atenția cluburilor din Italia prin performanțele sale în tricoul lui Galatasaray, însă are o clauză în contract de 25 de milioane de euro. 

Conducerea nu va lua în considerare ofertele din Italia pentru Cicâldău, în ianuarie, dacă acestea vor fi sub 10 milioane de euro”, scriu turcii de la sporx.com.

Când l-a vândut la Galatasaray, Mihai Rotaru și-a păstrat un procent de 20%. Astfel, în cazul în care Cicâldău se transferă pe 10 milioane de euro, în conturile Universității Craiova vor mai intra 2 milioane de euro, pe lângă cele 6.5.

Modifică setările cookies