Gestul MINUNAT al lui Hagi dupa ce a aflat de accidentarea TERIBILA a lui Casap: "A fost foarte emotionant, ceva incredibil!!"

Gestul MINUNAT al lui Hagi dupa ce a aflat de accidentarea TERIBILA a lui Casap: "A fost foarte emotionant, ceva incredibil!!"

Casap s-a accidentat in prima etapa din Liga 1 si e out cel putin 5 luni!

Schimbat dupa numai 7 minute cu Gaz Metan, mijlocasul a primit un verdict dur din partea medicilor: ruptura de ligamente. La numai cateva ore distanta, Hagi a facut un gest senzational pentru jucatorul sau. I-a marit contractul si i-a oferit o prelungire pentru acordul pe care-l avea cu Viitorul!

"Eram dezamagit si foarte suparat dupa eea ce mi s-a intamplat. Nu a fost o accidentare provocata de cineva. O faza banala, pur si simplu mi-a fugit genunchiul. Dupa meci, speram sa nu fie ceva grav. La control, a doua zi, am primit o veste care n-a fost deloc usoara.

Apoi, Hagi a stat de vorba cu mine. Mi-a vorbit ca un tata, mi-a dat multa incredere si mi-a spus ca el si clubul sunt alaturi de mine. A fost foarte emotionant, ceva incredibil. A doua zi m-a sunat presedintele clubului si au venit cu noul contract. Am ramas fara cuvinte. Imi doresc doar sa revin mai puternic. Nu se termina totul aici, trebuie sa revin mai puternic", a spus Casap pentru pressone.ro.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

INSP: Tot ce trebuie să știm despre noul coronavirus. Simptomele infecției și ce sunt, de fapt, contacții direcți
BRAT

Modifică setările cookies