Gigi Becali FCSB Ianis Stoica Superliga

Fără ”tunuri” cu ”tunarii”! Ce scrie presa din străinătate: ”Becali caută să ridice prețul”

Ianis Stoica (19 ani) ar fi dorit de Arsenal Londra, așa cum a scris și presa britanică. Chiar și Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a dezvăluit că are o ofertă din partea ”tunarilor”.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 08:54
Data actualizarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 08:57

Interesul londonezilor pentru Ianis Stoica nu îi impresionează pe cei de la Goal.com, care i-au dedicat un întreg articol puștiului-minune din echipa lui Becali. ”Debut la 14 ani” sau ”A refuzat Bayern pentru FCSB” sunt doar câteva dintre aspectele scoase în evidență de publicația mai sus citată.

Becali, dat de gol de presa din străinătate? Ce scrie despre interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica

Doar că, se pare, dinspre Arsenal nu ar exista un interes concret. Jurnaliștii se gândesc că totul ar fi, de fapt, o încercare a lui Becali de a ”umfla” prețul pentru Ianis Stoica. Este bine cunoscut faptul că patronul FCSB lucrează intens pentru a le face ”publicitate” jucătorilor săi. 

De cele mai multe ori, strategia sa a funcționat. Vlad Chiricheș, Nicolae Stanciu și Dennis Man sunt doar câteva dintre ”loviturile” date de Gigi Becali pe piața transferurilor. De pe urma acestor transferuri, afaceristul a încasat nu mai puțin de 30 de milioane de euro.

”În ceea ce privește interesul aparent al lui Arsenal, nu este nimic dinspre Emirates Stadium care să sugereze faptul că sunt interesați de tânărul de 19 ani și, având în vedere istoria oarecum bombastică a lui Becali, există șansa ca acesta să caute doar să ridice prețul pentru părțile cu adevărat interesate”, scriu cei de la Goal.com.

Becali: ”Am 7,5 milioane de euro pentru Ianis Stoica”

Ianis Stoica a bifat 16 apariții în toate competițiile pentru FCSB, reușind să marcheze 6 goluri și să ofere două pase decisive. 

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a dezvăluit că a primit o ofertă pentru Ianis Stoica, în valoare de 7,5 milioane de euro, dar acesta își dorește să obțină o sumă mai mare. 

„Eu, la ora asta, am 7.5 milioane de euro pe Ianis Stoica. (n.r - de la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20%”, a declarat Gigi Becali pentru as.ro.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!