Fără șanse la titlu pentru Rapid. Mihai Stoica a dezvăluit echipa care luptă pentru campionat 

Mihai Stoica CFR Cluj FCSB Rapid titlu campioana Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 22:31
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 22:54

După un început de sezon sub așteptări, FCSB a reușit să se redreseze înaintea pauzei competiționale de iarnă și a urcat pe locul trei în clasamentul Superligii. 

Lupta pentru titlu este una strânsă în acest sezon. Farul Constanța se află pe primul loc, urmată de CFR Cluj la un punct distanță și de FCSB, Rapid și Universitatea Craiova, la șapte puncte în spate.

Chiar dacă sunt la egalitate de puncte, Mihai Stoica este de părare că lupta pentru campionat se va da între primele trei echipe, fără să le acorde giuleștenilor vreo șansă și cu un plus pentru ardeleni.

"(n.r. pe Rapid o luaţi în calcul la titlu?) Nu, nu. CFR e favorită certă, în opinia mea. Cât timp e Petrescu acolo şi cu salariile pe care le poate oferi CFR, cu forţa pe care o are…

Chestia asta… eu nu cumpăr de la second-hand. Vrăjeli că jucătorii nu sunt plătiţi… jucătorii sunt plătiţi peste tot. Un jucător care nu e plătit merge, depune memoriu, rămâne liber şi încasează toţi banii", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Mihai Stoica anunță: "Mă apropii de final!"

Deja analist TV, Mihai Stoica spune că se apropie de finalul carierei de conducător de club și ar fi tentat să rămână în televiziune.

"Fasting, sport! Alimentație bună, asta deja o știe toată lumea. Doar că e aproape imposibil să te alimentezi perfect. Însă, dacă vrei să mergi pe drumul ăsta, nu ai voie să ai o zi fără mișcare. Eu m-am schimbat. Am făcut o greșeală pe care n-am realizat-o la momentul ăla, iar momentul ăla a fost cam lung. 

Am pus fotbalul înainte de orice și, chiar dacă am avut satisfacții profesionale, totuși n-a fost ceea ce trebuia. Tocmai d-aia, la momentul ăsta, fotbalul este pe planul 2, dacă nu chiar 3. 

Acum s-a ivit și al doilea job - televiziunea, cu care am cochetat ani de zile înainte, dar care mă tentează pentru finalul carierei. Mă apropii și eu de final. Mai am vreo doi ani și fac 60", a spus Mihai Stoica, într-un interviu pentru Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!