Fanii CFR-ului SUNA ADUNAREA! Echipa a pierdut primul loc in CLASAMENT si vor sa ia atitudine: "Nimeni nu are voie sa lipseasca!!!"

Fanii CFR-ului SUNA ADUNAREA! Echipa a pierdut primul loc in CLASAMENT si vor sa ia atitudine: "Nimeni nu are voie sa lipseasca!!!"

Suporterii CFR-ului pregatesc un moment special pentru echipa antrenata de Dan Petrescu.

CFR Cluj s-a incurcat doua etape la rand, iar echipa lui Dan Petrescu a pierdut postul de lider in playoff-ul Ligii 1.

Cu doar patru etape inainte de final, fanii clujenilor se tem sa nu piarda titlul in fata Craiovei, care are cu un punct mai mult decat echipa lor favorita.

Suporterii se vor duce in numar mare la antrenamentul echipei, miercuri, ora 18, si vor sa faca o 'atmosfera electrizanta' pentru 'a le da baietilor impulsul de care au nevoie'.

"Miercuri, ora 18.00, ne vedem la antrenamentul echipei.

Dupa luni de zile in care am fost tinuti departe de fenomen, sper ca ati acumulat energiile necesare pentru a crea o atmosfera electrizanta si a le da baietilor impulsul de care au nevoie spre a ne purta catre un nou titlu.

Nimeni nu are voie sa lipseasca!!! Steaguri, fulare, Gruia trebuie sa prinda culoare!", se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a Asociatiei Independente a Suporterilor 'CFR 1907 Cluj' de pretutindeni (A.I.S.C.P).

CFR Cluj primeste vizita lui Gaz Metan in etapa viitoare, luni, 13.07.2020, de la ora 20:00.

VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT