Astra Giurgiu Liga 1 Universitatea Craiova Superliga FABULOS! Testele de Covid-19 ale Astrei au fost PLATITE de Craiova! Factura a fost facuta pe numele LPF

FABULOS! Testele de Covid-19 ale Astrei au fost PLATITE de Craiova! Factura a fost facuta pe numele LPF. Explicatia Ligii

Meciul Astra - Universitatea Craiova a fost suspendat din nou dupa ce inca 4 jucatori ai oaspetilor au fost depistati cu coronavirus. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Iulie 2020, 16:57
Data actualizarii: Sambata 01 August 2020, 01:46

21:00 Explicatia lui Justin Stefan, secretarul general al LPF: "A fost o neintelegere cu plata testelor. Factura a fost stornata si va fi platita de Astra. Un angajat al departamentului juridic a facut o eroare si a fost sanctionat cu avertisment" (Digisport)
_________________________________________________________________________________________
Giurgiuvenii aveau nevoie ca pana la data meciului sa aiba doua serii de teste negative astfel incat sa poata disputa meciul. Cei de la Craiova au insistat ca meciul sa se joace pe teren, motiv pentru care au recurs la un gest extrem. 

Din cauza ca Astra nu putea achita contravaloarea testelor din cauza problemelor financiare, iar Liga nu s-a oferit sa plateasca, oltenii ar fi sarit in ajutorul adversarilor, achitand testele, conform Gazetei Sporturilor. 

  • FABULOS! Testele de Covid-19 ale Astrei au fost PLATITE de Craiova! Factura a fost facuta pe numele LPF

Conform sursei citate, facturile testelor facute de giurgiuveni astazi au fost trimise la LPF, iar ulterior la oficialii Craiovei, care ar fi achitat suma de 10 500 lei pentru cele 42 de teste. 

Sursa foto: Gazeta Sporturilor 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!