FABULOS! Mesajul GENIAL al lui Gigi Becali pentru procurorul care i-a pus sechestru pe avere: "Fa-i si lui Sf. Mina dosar penal!" :))

FABULOS! Mesajul GENIAL al lui Gigi Becali pentru procurorul care i-a pus sechestru pe avere: "Fa-i si lui Sf. Mina dosar penal!" :))

Gigi Becali a vorbit despre sechestrul care i-a fost pus pe avere in dosarul in care e acuzat de spalare de bani.

Patronul FCSB a vorbit intr-un interviu la Antena Stars despre dosarul de spalare de bani si sechestrul care i-a fost pus pe avere din cauza acestuia.

"Mi-au pus sechestru pe avere. Mi-a zis episcopul de la Teleorman sa fac un acatist pentru Sf. Mina. E un sfant care ii ajuta pe pagubiti. Am facut 5 zile un acatist, pentru ca asa mi-a zis episcopul. Nu exista cineva care sa ramana neajutorat dupa ce l-a chemat.

Mi-a trecut prin cap ca judecatoarea scoate sigur sechestru. Dupa ce l-a scos, i-am dat mesaj procurorului: "Acum, fa-i si lui Sf. Mina un dosar penal pentru favorizarea infractorului, pentru ca a venit in ajutorul meu" ", a declarat Becali la Antena Stars.

Tribunalul Bucuresti a ridicat sechestrul pus pe averea lui Gigi Becali, aproximativ 39 milioane de euro, in dosarul in care patronul FCSB e acuzat de spalare de bani, alaturi de nepotul sau, Vasile Geambazi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis convoacă Consiliul Suprem de Apărare a Ţării: ”Situația este îngrijorătoare”
BRAT
Modifică setările cookies