FABULOS! "Chelsea si Milan s-au batut pe el, Ancelotti a venit sa-l vada"! Cum s-a ratat primul transfer de 10mil din Liga 1:

Autor: Sport.ro
Marti 17 Aprilie 2012, 07:10

	FABULOS! "Chelsea si Milan s-au batut pe el, Ancelotti a venit sa-l vada"! Cum s-a ratat primul transfer de 10mil din Liga 1:

"Este probabil cel mai talentat jucator din Romania" este sigur Cristi Borcea. Dinamovistii spera ca aseara a fost momentul renasterii pentru jucatorul dorit in Europa de echipe mari acum 2 ani.

"Acum 2 ani, Milan si Chelsea il doreau tare, il sunau in fiecare saptamana pe Giovanni pentru el. Ancelotti a venit si la Bucuresti personal sa-l vada. Noi am cerut 10 milioane insa atunci s-a accidentat si a picat totul. Si acum, fara 10 milioane noi nu-l dam pe Alexe" spus Cristi Borcea despre Marius Alexe la Digi Sport, dupa meciul castigat de Dinamo in fata celor de la Concordia Chiajna cu scorul de 3-1, meci in care Alexe a marcat de 2 ori.

"Am trecut printr-o perioada grea in viata mea si in cariera mea. Acum incerc sa trec peste" a spus Alexe dupa meciul de aseara.

"Il felicit pe Marius Alexe, e un mare talent si sper sa revina la conditia fizica, asa va redeveni la ce a fost odata Marius Alexe" a spus antrenorul lui Dinamo, Dario Bonetti, dupa meciul cu Concordia. Bonetti a fost cel care l-a ajutat pe Alexe sa ajunga la forma care a atras atentia marilor cluburi din Europa, Alexe debutand la Dinamo cand antrenor era italianul.

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, duminică 29 martie. 38 de decese
BRAT