EXCLUSIV | Singurul jucator din Liga I mai valoros decat Ianis Hagi e la FCSB! Gigi Becali: "E singurul care are o COTA MAI BUNA"

Gigi Becali spune ca "Ianis Hagi poate fi ca Pirlo daca invata sa tina mai bine de minge".

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Aprilie 2019, 12:27
Data actualizarii: Luni 15 Aprilie 2019, 12:40

Gigi Becali, patronul FCSB, spune ca inca mai spera la titlu si e sigur ca CFR se va mai incurca pana la finalul sezonului. Pe de alta parte, el nu e la fel de sigur ca echipa sa va castiga toate meciurile ramase, pentru ca "joaca cu frica".

Patronul FCSB a vorbit in aceasta dimineata la PRO X si si-a spus parerea si despre Ianis Hagi. El a tinut sa ii dea un sfat fiului lui Gica Hagi. "Daca va tine mai mult de minge, poate fi ca Pirlo", a spus acesta.

Becali: "Man e singurul mai valoros ca Ianis"


Becali a mai spus ca un singur jucator e in acest moment mai valoros decat Ianis Hagi. Dennis Man este acela, potrivit Latifundiarului din Pipera. Becali spune ca Man are o cota mai buna in acest moment.

Pe de alta parte, el a tinut sa remarce faptul ca "FCSB nu are acum un jucator la fel de decisiv ca Ianis".

"Singurul care e si mai valoros, si mai bine cotat decat Ianis este Dennis Man. Ca si joc, nu pot sa fac insa o comparatie, pentru ca Ianis are cateodata niste executii... Eu nu am un jucator care sa castige meciul de unul singur. Dar pe Man pot sa-l compar cu Ianis din punct de vedere valoric.

Nu am mai avut nicio discutie legata de Man. Nu mai puneti atata amprenta pe asta", a spus Becali la PRO X.

Modifică setările cookies