EXCLUSIV Scene ciudate la Cluj: nici jucătorii n-au fost lăsați să intre în baza de pregătire! Ce le-a zis Șumudică

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 August 2021, 10:30
Data actualizarii: Vineri 27 August 2021, 11:11

Telenovelă cu scene rar văzute, vineri dimineața, la CFR, după eliminarea din Europa League. 

Marius Șumudică a avut surpriza de a nu fi lăsat în această dimineață să intre în baza de antrenament a echipei pe care o antrenează, CFR Cluj.

A fost anunțat de șeful pazei formației ardelene că nu mai este antrenorul campioanei, iar lucrurile au intrat pe o turnură ciudată pentru o formație profesionistă, cu o organigramă bine stabilită. 

Șumudică a susținut că nu a vorbit cu patronul Neluțu Varga, așa că a insistat să intre în bază pentru a ține antrenament. Nu a reușit, dar a avut o nouă surpriză!

Șumudică, un car de nervi! 

 

Nici măcar jucătorii care ajunseseră la antrenament nu au fost primiți în bază! Antrenorul ar fi trebuit să conducă o ședință de pregătire doar cu o parte a fotbaliștilor, după ce aseară CFR a jucat returul play-off-ului pentru grupele Europa League cu Steaua Roșie, 1-2 în Gruia / 0-4 în la Belgrad. 

"Noi ne-am prezentat la 11:00, nu am văzut așa ceva în viața mea! Eu mă supun voinței patronului, voi trebuie să mergeți înainte! După-amiază, la ora 17:00, aveți antrenament. Probabil, va veni noul antrenor, știți cine e!", le-a transmis Șumudică jucătorilor sosiți la antrenament, potrivit surselor www.sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!