EXCLUSIV | Intervine Gica Hagi peste Rednic?! "E ca un dresor care sta in tribuna circului si incearca sa-i dreseze pe jucători!"

Marcel Puscas a fost invitat special la emisiunea Ora Exacta in Sport de pe PRO X.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Decembrie 2020, 11:00
Data actualizarii: Duminica 20 Decembrie 2020, 14:29

Puscas a vorbit despre perioada slaba pe care o traverseaza clubul constantean si considera ca modul cum se comporta Hagi ar putea sa fie cauza problemelor. 

Fostul jucator al Stelei a spus ca prezenta lui Hagi la antrenamentele echipei in calitate de finantator ar putea sa le cauzeze disconfort fotbalistilor pregatiti de Rednic. De asemenea, el il sfatuieste pe fostul decar al Romaniei sa fie din nou antrenor sau sa se indeparteze de club. 

"E greu la Viitorul cu umbra lui Gica Hagi. E ca un dresor care sta in tribuna circului si incearca sa-i dreseze pe jucatori. Eu, care sunt in arena, raspund celui din ring sau culeg aprecierile celui din tribuna?

Gica fie se implica total, fie nu se mai implica si da credit total antrenorului! Nu stiu, s-ar putea sa gresesc. Cred ca este apasator... E prezent la toate antrenamentele si meciurile. Poate mai discuta personal si cu jucatorii. Ei vad ca au doi dresori, doi oameni in fata carora trebuie sa raspunda si de care trebuie sa asculte si sa le respecte comenzile. E ciudat! Bine, sunt tineri si trebuie sa se obisnuiasca", a spus Marcel Puscas in exclusivitate pentru PRO X.

Modifică setările cookies