EXCLUSIV | "Doua lucruri faci si eu revin in secunda doi!" Ce schimbari ii cere Becali lui Burleanu pentru o "impacare"

Gigi Becali spune ca s-a retras din postura de finantator al FCSB, cedandu-i clubul lui Vasile Geambazi: "El e mai bogat ca mine" (DETALII AICI).

Gigi Becali a reactionat destul de acid dupa ce Razvan Burleanu a castigat un al doilea mandat in fruntea FRF. Becali e suparat ca "Burleanu e tiran". Daca presedintele FRF se va arata dispus sa renunte la o regula pe care Becali o considera ca fiind "tiranica", cei doi se pot impaca insa.

"Doua lucruri daca face Burleanu, eu revin in doua secunde. Sa schimbe regula tiranica cu doi ani de activitate pentru candidatii la FRF. Si sa-l schimbe pe Vassaras, sa puna un presedinte roman!

Daca nu-l intereseaza ca Becali sa fie in fotbal, aia e.

Eu respect acel vot, pentru ca asa e democratia. Uneori e dictatura majoritatii, uneori se da votul pe interes, dar chiar si asa eu respect! Nu am nicio proba ca s-a fraudat, deci s-a facut legal, iar Burleanu e presedinte!

Eu l-am sunat pe Bodescu si i-am zis exact asta! Cele doua modificari si eu revin!

(...)

Eu nu pot sa zic de Burleanu ca e hot. Si nu am nicio problema sa isi dea bani. Dar eu vreau sa retraga regula aia tiranica si sa arate respect pentru un om care a bagat zeci de milioane in fotbal.

Daca vrea sa-l aleaga pe Vassaras in locul meu, atunci sa-l tina pe Vassaras.

CCA nu e influentata de nimeni, dar nu Vassaras a facut asta, ci DNA-ul! DNA-ul a curatat arbitrajul, pentru ca oamenilor le e frica de puscarie.

Eu sunt roman in tara mea si vreau ca un roman sa conduca CCA. Ca noi nu suntem handicapati.

Sunt de acord si cu acea taxa de solidaritate! Dar sa faca o adresa si sa ne spuna, asa cum a dat telefon la fiecare membru care l-a votat.

Sa ne zica, sa ceara, nu sa ne oblige prin decizie", a spus Becali la PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies