Arbitru de Mondial, INTERZIS pe viata din fotbal dupa ce a fost filmat ca lua MITA!
Luni 09 Iulie 2018, 10:42

Arbitru de Mondial, INTERZIS pe viata din fotbal dupa ce a fost filmat ca lua MITA!

Un arbitru kenyan a fost interzis in fotbal dupa ce a luat mita 600 de dolari. 

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Aden Marwa, arbitru selectat pentru a arbitra la Cupa Mondiala din Rusia, a fost filmat in timp ce primea o mita de 600 de dolari la un meci din Ghana. El a fost interzis pe viata din fotbal, alaturi de alti 21 de arbitri africani implicati intr-un scandal fara precedent in fotbalul african.

Marwa a arbitrat la Cupa Mondiala din 2014 si urma sa arbitreze si in Rusia. El a fost scos de pe lista chiar inaintea turneului, dupa ce a fost filmat cerand mita.

Acum a fost interzis pe viata, in timp ce alti arbitri au primit intre 2 ani si 10 ani de suspendare. Alte 11 persoane au fost suspendate pentru aranjamente in fotbalul african.

In fotbalul african erau suspiciuni de ani de zile, insa este pentru prima data cand se iau asemenea masuri. Efectele creșterii salariului minim brut cu 150 de lei, de la 1 ianuarie. Avertismentul analiștilor