EXCLUSIV | "Cadou" de 2 milioane de euro pentru Dinamo, de sarbatori! "Cainii" au oferte pentru doi fotbalisti si isi pot rezolva din probleme

Mos Craciun poate veni cu un sac de bani in curtea lui Dinamo. Ce-i drept, acesta poate lua si doi fotbalisti la schimb, insa poate rezolva cel putin o parte din problemele financiare ale clubului, care este in plin proces de reorganizare.

Dinamo poate face o afacere de doua milioane de euro in perioada de iarna. Aflati intr-o situatie financiara destul de grea, insa cu planul de reorganizare aprobat de Tribunalul Bucuresti, dinamovistii au mare nevoie de bani. Iar o parte importanta a datoriilor ar putea fi achitata daca sefii din Stefan cel Mare reusesc sa ajunga la o intelegere pentru vanzarea a doi fotbalisti.

Dinamo are in lot mai multi jucatori tineri care au starnit interesul unor echipe din Romania, dar si din strainatate. Dupa ce au refuzat sa discute cu sefii Astrei Giurgiu despre un transfer al lui Valentin Lazar, dinamovistii sunt chemati la negocieri de Toulouse si Dinamo Zagreb.

Steliano Filip (20 de ani) si Cosmin Matei (23) sunt fotbalistii curtati de cele doua echipe.

Primul dintre acestia este dorit de formatia franceza, care l-a mai cumparat de la Dinamo si pe Dragos Grigore, fotbalist care a bifat 17 meciuri in prima parte a sezonului din Hexagon.

De cealalta parte, mijlocasul Cosmin Matei este dorit alaturi de Alexandru Matel la Dinamo Zagreb. Croatii s-au inteles in mare parte cu Astra pentru achizitionarea fundasului de banda dreapta, iar acum vor sa finalizeze si negocierile pentru Matei.

Dinamo ar vrea cate un milion de euro pentru fiecare dintre cei doi fotbalisti, conducatorii din Stefan cel Mare nefiind dispusi sa scada deloc sub aceasta suma.

17 meciuri a jucat Cosmin Matei in turul Ligii I, marcand 3 goluri

11 aparitii si 1 gol are Steliano Filip in acest sezon

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies