VIITORUL - BOTOSANI | Cele 3 cuvinte scrise de Hagi in vestiar: "Ceilalti sa se teama! Suntem puternici si buni!" VIDEO

Gica Hagi a dezvaluit cum i-a motivat pe jucatorii sai inainte de meciul decisiv cu Botosani. 

"Convingere, credinta si curaj" sunt cele trei cuvinte scrise de Hagi in vestiar inainte de partida cu Botosani, castigata cu 1-0. Viitorul s-a calificat din nou in playoff, iar Hagi isi ameninta concurentii. "Suntem puternici si buni", spune Regele.

"Presiunea a fost foarte mare, enorma! Din fericire, echipa a reactionat foarte bine, am stiut sa construim si sa marcam. Sunt multumit pentru ca jucatorii mei au jucat foarte bine cu un public minunat in spate.

Suntem o trupa foarte tanara, dar matura, care a jucat la rezultat si am demonstrat tuturor ca meritam sa fim in play-off. In meciurile trecute am produs fotbal, dar n-am avut noroc, nu am marcat. O sa si marcam pentru ca am atacanti pe banca, o sa intre si ei curand.

Asa este. Calificarea in primele sase imi da liniste, e extraordinar sa fim pentru a patra oara in play-off! Locul 3 este obiectivul nostru in acest moment, dar si Cupa Romaniei. Incepem sa avem si noi public si asta ma face si mai bucuros.

A fost cel mai bun de pe teren! Lui Houri i-am zis din prima zi ca e un optar foarte bun, cum a fost Tigana, cum a fost Giresse, subtire, iute. A facut o pregatire excelenta si si-a castigat locul in formula de start. A fost, fara indoiala, cel mai bun de pe teren in aceasta seara.

Ceilalti sa se teama de noi! Noi suntem puternici si buni. Convingere, credinta si curaj! Asta le-am scris jucatorilor, in vestiar, pe tabla inaintea partidei. Dupa asta ne ghidam si doar asta ne-a adus victoria. De-acum incep lucrurile mari la Viitorul. O sa vedeti!

Eu o sa fiu la Viitorul cat o sa fiu pe Pamant! Vreau sa produc jucatori, iar echipa mare sa fie mereu in Liga 1. Viitorul e copilul meu si m-am inhamat la acest drum greu, dar vreau s-o fac cat pot eu de bine! In cei 10 ani, Academia mea a produs foarte multi jucatori si-am jucat un fotbal extraordinar", a spus Hagi la conferinta. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies