EXCLUSIV | Becali a facut scrisoare catre FRF! Decizie radicala luata inaintea bataliilor decisive pentru titlu

Autor: Sport.ro
Marti 02 Aprilie 2019, 11:11

Gigi Becali anunta ca FCSB a cerut arbitrii straini pentru ultimele meciuri din Play Off. Macar la derbyul cu CFR vor ros-albastrii sa aiba un central strain.

Gigi Becali spune ca nu se teme de meciul cu CFR, ci mai mult de celelalte partide pe care liderul le va juca. Cu alte cuvinte, acesta avertizeaza asupra jocurilor de culise.

Pe de alta parte, patronul FCSB anunta ca a facut o adresa catre FRF si a cerut totusi un arbitru strain pentru meciul cu liderul la zi al Ligii I.

 

Becali: "Am cerut arbitru strain la meciul cu CFR"

"Am depus un memoriu la CCA, da. Am depus ca sa stim si noi de ce s-a anulat golul ala. A fost fault? A fost ofsaid? S-a scufundat lumea? Ce a fost? Sa ne spuna si noua!

Sigur ca banuim ca ar fi putut fi ceva care nu e legat de sport! Trebuie sa stim si noi de ce a fost anulat. Pai si-a adus tusierul aminte ca trebuia cumva sa ridice fanionul?

Nu vreau sa mai vorbesc, pentru ca ei abia asteapta. Sunt capabili de orice, sunt capabili sa spuna, daca trecem peste CFR, ca am facut declaratii defaimatoare si sa ma duca la comisii. Dupa te mai si depuncteaza...

Stii ce zic? Ca asa vor ei!

In Romania nu mai e pe dreptate si moralitate, e pe "uite ca pot!". El e presedinte, e comandant! Comanda tot! Asa e in Romania. Eu am incercat sa ma bag, dar daca asa e mentalitatea romanilor... Romanii nu au barbatie acum.

Eu nu imi fac probleme pentru meciul direct cu CFR, ci pentru celelalte cinci meciuri din Play Off.

Am cerut deja arbitrii din strainatate la meciul cu CFR! Nu ai cum sa castigi altfel. Cu CFR nu iti anuleaza un gol, iti anuleaza si doua!

FCSB e cea mai dezavantajata echipa, uitati-va la statistici! Cea mai avantajata e Craiova, apoi CFR", a spus Gigi Becali la PRO X.

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies