Gigi Becali, imprumut cu dobanda uriasa pentru un club din Liga 1! "Am luat banii dupa trei luni" Dezvaluirile patronului de la FCSB!

Gigi Becali, imprumut cu dobanda uriasa pentru un club din Liga 1! "Am luat banii dupa trei luni" Dezvaluirile patronului de la FCSB!

Comisia de Disciplina a fost sesizata dupa memoriul celor de la CSU Craiova.

Oficialii de la Craiova cer ca meciul Astra Giurgiu 0-2 FCSB sa fie investigat de Comisia de Disciplina. Acestia sustin ca imprumutul oferit de Gigi Becali catre clubul condus de Ioan Nicuale ar fi influentat rezultatul final al partidei.

Patronul de la FCSB a precizat ca, pe langa suma de bani pe care Astra trebuie sa o returneze, acestia au de platit o dobanda de 20%, ceea ce inseamna dublu fata de ceea ce ofera bancile comerciale in cazul creditelor pentru nevoi personale.

"Toate imprumuturile au fost date cu dobanda. Cea mai mare din cate se putea. Am luat banii, dar i-am luat cu dobanda. 20% pe an e dobanda, noi am luat pentru 3 sau 4 luni cateva mii de euro. Am dat cu dobanda, credeti-ma! Tocmai pentru a nu exista discutii", a spus Gigi Becali pentru DigiSport.

Becali a vorbit dupa ce reprezentantii Craiovei au trimis o scrisoare catre Federatia Romana de Fotbal.

"Consideram ca existenta unui contract de imprumut incalca principiile de integritate a competitiei, asa cum sunt acestea definite prin Statuetele si Regulamentele Federatiei Romane de Fotbal. Este de notorietate si de necontestat ca George Becali e principalul finantator al FCSB. Prin acordarea imprumutului, Becali a devenit si finantator al clubului Astra Giurgiu, fapt care il duce intr-o evidenta pozitie de incompatibilitate, el fiind in masura sa influenteze deciziile ambelor cluburi", este scrisoarea celor de la Craiova, redirectionata de FRF catre LPF.

VIDEO PROTVPLUS.RO

China reacționează dur după declarația comună a liderilor G7 și denunță „intenții sinistre”
BRAT
Modifică setările cookies