Inter i-a injumatatit pretul lui Icardi dupa scandalul care a dus la excluderea din lot! Cat costa acum atacantul argentinian

Inter i-a injumatatit pretul lui Icardi dupa scandalul care a dus la excluderea din lot! Cat costa acum atacantul argentinian

Mauro Icardi pare ca are zilele numarate la Inter. Milanezii vor cauta sa-l vanda la vara, iar Gazzetta dello Sport scrie ca pretul sau tocmai s-a injumatatit.

Mauro Icardi a fost omul no. 1 al lui Inter in ultimii ani, dar refuzul sau initial de a-si prelungi intelegerea, precum si iesirile Wandei, sotia sa, au dus la o racire a relatiilor cu sefii de pe Giuseppe Meazza. Icardi a petrecut o perioada in afara terenului si a urmarit meciurile formatiei sale din tribune.

Gazzetta dello Sport: Icardi poate pleca pe 60.000.000 euro


Mauro Icardi are o clauza de reziliere in valoare de 110.000.000 euro in contractul cu Inter.

Gazzetata dello Sport scrie, insa, ca sefii clubului milanez au hotarat sa scada pretul atacantului. Ei au decis mai intai ca Icardi poate pleca pe 90.000.000 intr-un alt campionat.

Dupa criza din luna decembrie, care a dus la excluderea lui Icardi din primul 11 si la pierderea banderolei de capitan, pretul a scazut la 80.000.000 euro!

Cum ofertele nu au inceput sa curga, jurnalistii italieni spun ca acum sefii lui Inter s-ar multumi si cu 60.000.000 euro.

Conditia este aceea ca oferta sa vina din afara Italiei si nu de la o rivala.

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies