Gigi Becali Cristi Borcea Dinamo Liga 1

EXCLUSIV | "Am vorbit cu Borcea despre revenirea la Dinamo, asta mi-a zis". Anuntul facut de Becali despre planurile finului sau

In prezent incarcerat in urma condamnarii primite in Dosarul Transferurilor, in martie 2014, Cristian Borcea asteapta sa fie eliberat. El ar putea parasi penitenciarul in luna aprilie.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Ianuarie 2018, 11:56
Data actualizarii: Marti 23 Ianuarie 2018, 12:56

Jurnalistul Digisport Decebal Radulescu a afirmat ca are informatii potrivit carora Cristian Borcea intentioneaza sa revina la Dinamo.

Finul lui Borcea, Gigi Becali sustine contrariul. Potrivit patronului stelist, Borcea nu mai vrea sa se implice in fotbal.

"Mie Borcea mi-a zis ca nu se mai baga la Dinamo nici daca ii da cineva gratis echipa. A zis ca a facut puscarie si a pierdut 7-8 milioane de euro la Dinamo. Pai, cum sa mai vrea acum la Dinamo?

Eu l-am intrebat cum poate sa o lase pe Dinamo in starea asta, daca nu ii e mila de clubul pe care il iubeste. Mi-a zis ca nici asa nu mai vrea, ca a facut puscarie.

Mi-a mai zis ca s-ar fi bagat daca nu investeam eu. Asa, nu poate sa se bata cu mine, ca nu-i place sa fie mereu pe locul 2.

El nu are forta financiara in momentul asta pentru a se lupta cu mine", a spus Becali la PRO X.

Modifică setările cookies