Vasile Miriuta Dinamo Superliga

"Este un jucator foarte bun, mi l-am dorit enorm!" Reactia lui Vasile Miriuta dupa revenirea lui Dan Nistor! Ce se intampla cu Penedo

Dinamo a dat 2 lovituri intr-o singura zi!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Ianuarie 2018, 12:19
Data actualizarii: Vineri 12 Ianuarie 2018, 12:23

Vasile Miriuta a vorbit despre revenirea lui Dan Nistor la Dinamo, anuntata in exclusivitate de Sport.ro. El a anuntat si pedeapsa pe care o va primi Penedo si ca este fericit de achizitiile facute in aceasta iarna de Dinamo.

"Este un castig mare, un jucator foarte bun. Eu mi l-am dorit enorm de mult. Suntem acoperiti acum.  Nici vorba sa vina Nelut Rosu in locul lui Rivaldinho.

Aveam nevoie de plecarea lui Anton. Nu cred ca pleaca Steliano, este un jucator foarte bun de care avem nevoie, eu mi-as dori sa ramana. Avem dubluri pe toate posturile. In fata suntem bine cu Adam (Nemec) si Popa. Avem 4 mijlocasi centrali. Este exact ce ne-am dorit cu totii.

Se mai intampla, dar nu la mine. El trebuia sa fie pe data de 8 ianuarie inapoi. El va suporta consecintele, avem un regulament de ordine interioara, indiferent de numele jucatorului se va plati amenda. Voi hotari daca va juca, deocamdata va trebui sa plateasca o amenda. Vom vedea, trebuie sa primeasca si Branescu o sansa. Va primi oportunitate de la mine, depinde numai de el.

Nu stiu ce contract are Ionut Serban, nu este treaba mea.

Avem 4 jocuri si trebuie sa le castigam pe toate. Si le vom castiga si vom fi in playoff, am mare incredere in baieti. Imi doresc ca la meciul cu Craiova sa fim in forma maxima. Ma intereseaza mai putin problemele de la alte echipa.

Va fi un meci frumos, stadionul va fi plin. Pana la meciul de Cupa avem cele 4 partide inainte de playoff. Le vom castiga si apoi ne putem califica mai departe si in Cupa" a spus Vasile Miriuta la Pro X.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!