Steaua Cristiano Bergodi Finala Cupei Romaniei Liga 1

Este sau NU in carti sa o preia pe Steaua? "I-a placut lui si de aia a venit la Finala Cupei!" :) Mesaj despre una dintre tinte:

Steaua are o lista de pe care patronul va alege un nume care sa preia functia de antrenor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Mai 2014, 13:22
Data actualizarii: Miercuri 28 Mai 2014, 13:22

Insa, pe zi ce trece mai dispare cate unul dintre candidatii pentru banca Stelei.

"A VENIT SI EL ASA"

Renzo Rossi a vorbit la Dolce despre posibila venire pe banca Stelei a lui Cristiano Bergodi. Antrenorul italian a mai fost la Steaua, insa a plecat cu scandal in 2009, cand patronul a venit in vestiar la un meci de Europa League, cu Sheriff Tiraspol.

Cum reactiona patronul Becali atunci:

"In viata mea nu am fost la pauza la cabine pana azi. Nu m-a lasat Bergodi sa le spun ceva. Eu am vrut sa-i motivez, sa vorbesc cu ei. Jucatorii stiau ca niciodata in viata mea nu am fost acolo si cred ca ar fi contat pentru ei... Maine o sa vedeti ce inseamna sa nu-l respecti pe Becali! Maine, la antrenamentul Stelei! Nu vreau sa spun mai multe presei acum, o sa vada toata lumea maine ce voi face!", spunea Becali atunci, care s-a despartit de Bergodi a doua zi.

Fost colaborator al lui Bergodi, Renzo Rossi a discutat despre o posibila revenire a tehnicianului italian in Ghencea.

"Bergodi nu a avut nicio discutie cu Steaua. A venit la Arena Nationala pentru ca i-a placut si a vrut sa vada o finala de Cupa", a spus Renzo Rossi pentru Dolce Sport.

Modifică setările cookies