Este sau NU in carti sa o preia pe Steaua? "I-a placut lui si de aia a venit la Finala Cupei!" :) Mesaj despre una dintre tinte:

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 Mai 2014, 13:22

	Este sau NU in carti sa o preia pe Steaua? "I-a placut lui si de aia a venit la Finala Cupei!" :) Mesaj despre una dintre tinte:

Steaua are o lista de pe care patronul va alege un nume care sa preia functia de antrenor.

Insa, pe zi ce trece mai dispare cate unul dintre candidatii pentru banca Stelei.

"A VENIT SI EL ASA"

Renzo Rossi a vorbit la Dolce despre posibila venire pe banca Stelei a lui Cristiano Bergodi. Antrenorul italian a mai fost la Steaua, insa a plecat cu scandal in 2009, cand patronul a venit in vestiar la un meci de Europa League, cu Sheriff Tiraspol.

Cum reactiona patronul Becali atunci:

"In viata mea nu am fost la pauza la cabine pana azi. Nu m-a lasat Bergodi sa le spun ceva. Eu am vrut sa-i motivez, sa vorbesc cu ei. Jucatorii stiau ca niciodata in viata mea nu am fost acolo si cred ca ar fi contat pentru ei... Maine o sa vedeti ce inseamna sa nu-l respecti pe Becali! Maine, la antrenamentul Stelei! Nu vreau sa spun mai multe presei acum, o sa vada toata lumea maine ce voi face!", spunea Becali atunci, care s-a despartit de Bergodi a doua zi.

Fost colaborator al lui Bergodi, Renzo Rossi a discutat despre o posibila revenire a tehnicianului italian in Ghencea.

"Bergodi nu a avut nicio discutie cu Steaua. A venit la Arena Nationala pentru ca i-a placut si a vrut sa vada o finala de Cupa", a spus Renzo Rossi pentru Dolce Sport.

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies