Laurentiu Reghecampf Steaua Liga 1

"Gigi Becali ma suna mereu de pe alt numar, nici nu-mi dau seama cand e el!" Reghe anunta de unde poate veni cutremurul la Steaua

Reghecampf i-a platit Stelei compensatii din propriul buzunar si paraseste clubul dupa doi ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Mai 2014, 11:18
Data actualizarii: Miercuri 28 Mai 2014, 11:32

Spune ca patronul Becali si managerul Mihai Stoica i-au inteles decizia si ca Steaua va avea probleme cu banii daca nu vor aparea din nou milioanele din Liga.

"Patronul ma suna de fiecare data de pe alt numar, nu am memorat in agenda niciun 'Gigi Becali'. Asta pentru ca suna din centrala si i se distribuie de fiecare data un alt numar de telefon. Nu aveam cum sa-l pun pe speaker, nu a existat un episod de genul asta in vestiar. Cu Mihai Stoica nu am reusit sa vorbesc, are un proces si nu a avut cum sa ma sune.

Mi-a trimis un mesaj prin intermediul familiei lui, o sa ma si sune cand o sa poata. Cu suporterii Stelei o sa ma intalnesc saptamana viitoare, le multumesc pentru tot ceea ce au facut. Ma voi vedea cu fanii, trebuie sa discut cu ei. La Steaua ar putea sa apara probleme daca nu se intra in grupele Champions League. Altfel, cred ca lucrurile vor continua foarte bine", a spus Reghecampf la Sport.ro.

Modifică setările cookies